Melyik szoknya lenne jobb évzáróra, ballagásra? Kitűrve vagy betűrve jobb a matrózblúz?
nem a mi osztályunk ballag, csak be kell mennünk, amikor a 12. évfolyam ballag és ki kell öltözni
mielőtt valaki beszólna, hogy "majd a válaszok alapján fogod felvenni, akármit is irnak??" vagy hasonlót irna, NEM a itteni véleményeket fogom számolgatni, és ugy öltözni, csak kiváncsi vagyok.
1. szoknya, matrózblúz kitűrve
1. szoknya, matrózblúz betűrve
2. szoknya, matrózblúz betűrve
Szia, nekünk is ugyanilyen felsőnk van ünneplőnek (nem járunk mi egy suliba? :D)
Egyébként én úgy hirdom, h mindenképp betűrve, és a szoknya meg igazából mind1, mind jól néz ki :)
1. Ez az 1 dolog, amit nem szeretek benne, hogy átlátszó 😁
Viszont ha meg felveszek ala egy toppot (nyári,spagettipantos), akkor meg hülyébben nez ki :D
Es ha hideg van (bar most valoszinuleg nem lesz :D ), akkor zakót is szoktam meg felvenni ra, amivel kicsit jobb
3. Nelyik városba jársz suliba? :D
3-mas sok helyen kötelező a matrózblúz...
amúgy meg szerintem betűrve jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!