Nagyon gáz lenne, ha így mennék majd az évnyitóra? Vagy van valami tanácsotok?
Van ugyan egy fekete szoknyám, de évek óta ezt hordom (kb. 4-5 éve), és most nézem, hogy egy kicsit kicsi rám. Így nem feltétlen szeretném ezt felvenni, de mindenképpen ünneplőben kell menni (matrózblúz + fekete szoknya vagy nadrág). A fekete nadrágomat nem szeretem, ráadásul hétfőn meleg lesz.
Van egy visszafogott ruhám. A felsőrésze egy sima rövidujjú, szürke és fekete pöttyök vannak rajta, a szoknya része pedig fekete ceruzaszoknya, ami térdig ér. A derékrészen pedig van benne egy egy fekete öv. Arra gondoltam, hogy ezt venném fel és erre venném fel a matrózblúzt. Szerintetek nagyon gáz lenne? Vagy van valami tanácsotok?
Tudom, vehetnék is akár egy szoknyát, de végzős leszek és nem tudom, hogy szalagavatóra, ballagásra beszélünk-e meg valamit a suliban, hogy egységes legyen nagyjából. És két szoknyát meg nem akarok venni, mert ritkán hordok fekete szoknyát.
Köszönöm a válaszokat! :)
Úgy gondoltam, hogy felveszem a ruhát, rá a matrózblúzt és úgy megyek el. Az évnyitó után meg, amikor már melegszik az idő a blúzt leveszem. Bár amilyen átlátszós anyagú a blúz, biztos, hogy át fog látszani a ruha. :/
Fekete szoknyát fogok venni mindenképpen, hiszen szalagavatóra, ballagásra, érettségire kell majd úgy is. Csak azért nem akarok most venni egy új szoknyát, mert elég rossz anyagi helyzetben vagyunk és nem tudom, hogy az iskolában megbeszéljük-e majd, hogy milyen legyen a szoknya (pl. térdig érő egyszerű fekete vagy ilyesmi). Mert arra most nincs pénzünk, hogy vegyek egyet az évnyitóra, aztán ha kiderül, hogy másmilyen kell a szalagavatóra vegyek még egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!