Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel 8-os évnyitóra?

Mit vegyek fel 8-os évnyitóra?

Figyelt kérdés
nem igazán tudom hogy mit vegyek fel !! szerintetek jó lesz az ha fekete szűk farmert veszek fel és hozzá egy fehér ing plusz magassarkú vagy balerina cipő? csak azt nem tudom eldönteni hogy ha magassarkút veszek fel akkor ez jól nézne e ki?:) [link]

2012. aug. 28. 22:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is ugyan így megyek majd csak a nadrág az selyem lesz nem farmer.Én is gondolkodtam sokat a cipőn de a balerinánál kötöttem ki mert nekem abban könnyebb lesz szaladgálni (két évnyitónk lesz egymás után és a templomin fellépünk pár barátnőmmel.)Szerintem mindkettővel jól nézne ki szóval válaszd azt amelyik kényelmesebb és amelyik jobban tetszik.:)
2012. aug. 28. 22:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Végig tudsz majd állni egy évnyitót magassarkúban? Haza bírsz majd benne menni? Tudsz benne egyáltalán úgy mennyi, hogy ne remegjen a lábad? Nem vagy benne olyan mint egy holdjáró vagy egy gólya? :D Ha szépen tudsz benne menni, nem fáj benne egy óra állás után se a lábad, akkor vedd csak fel, bár nekem ez a cipő annyira nem tetszik. Ha nem tudsz benne remegés nélkül menni, akkor marad a balerina, na meg szerintem 13-14 évesnek még nem egészséges a magassarkú, pár év múlva eldeformálódik a lábad ha folyton abban vagy :)
2012. aug. 28. 22:37
 3/8 anonim ***** válasza:
De jó, hogy nektek nem kell matrózblúzt viselni.. A cipő kifejezetten tetszik! Én is csőfarmert fogok felhúzni, balerina cipővel.
2012. aug. 28. 22:38
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:) akkor inkább én is maradok a balerina cipő mellett!:))
2012. aug. 28. 22:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerencsés vagy, hogy bármit felvehetsz...

Nekünk egy ronda vörös szoknya van, galléros blúzzal és 3 számmal nagyobb bordó blézerrel... :( Ráadásul nálunk az évnyitó-évzáró-karácsony meg hasonlók a templomban zajlanak, mert ez egy evangélikus suli. De legalább nem kell végigállnunk, de így is iszonyat unalmas.

Egyébként a helyedben tuti csak egy farmert vennk fel fehér blúzzal. És mondjuk balerinával. :)

2012. aug. 28. 23:39
 6/8 anonim ***** válasza:

Na azért ne hogy azt hidd előttem szóló, hogy bármit fel lehet venni. Azért a legtöbb suli megköveteli a fehér felsőt, fekete aljjal.

Szerintem is maradj a balerinánál, jobban jársz vele :)

2012. aug. 28. 23:43
 7/8 anonim válasza:
Én megyek pl: Fekete farmer fekete blúz... nehogy már megszabják mibe legyek. Én is 8-ba megyek... enyi
2012. aug. 29. 02:15
 8/8 anonim ***** válasza:

szerintem jo a fekete farmer es a fehér ing.

en is 8.-ba megyek es en is egy fekete csofarmert es egy feher inget és egy fekete balerina cipot veszek fel. :)

13/l

2012. aug. 29. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!