Szerintetek ez az összeállitás jó lesz évnyitóra? Képek lent!
Figyelt kérdés
cipő:
felső
nadrág
a hajam ki lesz vasalva és a frufrum meg egy csattal oldalra lesz tűzve
szerintetek jó lesz ez az összeállitás évnyitóra?
2012. aug. 28. 20:19
1/12 anonim válasza:
Az a rövidnadrág irtó jól néz ki.
Amúgy szerintem jó lesz. :)
2/12 anonim válasza:
Ha 14 év alatt vagy, akkor tökéletes :)
3/12 A kérdező kommentje:
12/l a gatyát a sárkánycenterbe (18.kerület) vettem utolsó darab volt ugyhogy 3800-ról 2500 Ft-ba került
2012. aug. 28. 20:24
4/12 anonim válasza:
Nekem valahogy nem illik össze ez a három darab! A nadrág jól néz ki, de évnyitóra nem ezt venném fel, vagy akkor valami szexibb fölsőt vennék hozzá és cipőt! Ez a cipő jó egy nyári napon ide-oda menni de nem éppen "ünnepi" nem szép. A fölső meg eléggé kislányos még 12 évesnek is, az a minta nem tetszik benne.
5/12 A kérdező kommentje:
ez egy másik felsöm vagyis toppom nem is tudomhogy illene-e a nadrághoz. a cipő mara nincs másik "ünneplős" cipőm
2012. aug. 28. 21:48
6/12 anonim válasza:
a toppal jobb, nekem a cipő tetszik kifejezetten, a blúz az ronda, a nadrág elmegy
7/12 anonim válasza:
szerintem nem ronda a blúz, kicsit egyszerű, de sokkal jobb évnyitóra mint a top!!! :)
8/12 anonim válasza:
Szerintem a nadrágot cseréld le mindenképp. A blúz cuki, alkalomhoz illő, a cipő talán jobb lenne, ha fekete lenne, de nem vészes, a nadrág viszont nagyon nem való évnyitóra.
9/12 A kérdező kommentje:
azt hiszem szatén anyagból van .de nekem nagyon tetszik ezért is vettem meg
2012. aug. 29. 14:02
10/12 anonim válasza:
Végül is, ha nem kell kiállnod tömeg elég szerepelni, felveheted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!