Évnyitóra milyen lenne ez az összeállítás? 14/L
Kicsit hülye fotók lettek :S, egyébként nem így nézak ki...a fotó nagyon mást mutat :S 2 kép van, ahol a hajamat és a fülbevalómat kell bírálni, a többin a ruhát.
Nektek hogy tetszik? 9.-be megyek. A cipőnek nagyon pici sarka van, kb. 4-5 cm-es.
A hajviseletre ajánlanátok valami mást is? Úgy szeretném hogy legalább a jobb fülem látszódjon teljesen, mert most lett fölül is kiszúrva és szeretném, hogy lássák. :$
Előre nagyon köszönöm mindenki válaszát, ötletét, kritikáját!
14/L
nem divatbemutatóra mész, hanem évnyitóra
ha a sulid nem kéri a matrózblúzt, akkor a fekete-fehér összeállítás tökéletes, a szandállal és a szoknyával semmi probléma
a felső gáz.. minek kell megkötni az inget? vagy vegyél egy normális női inget/blúzt, amit másik szoktak ilyenkor hordani, vagy egy fehér fölső (nem póló!!!)
a füledet meg senki nem fogja nézni :S
szerintem jól nézel ki csak a fülbevalót NEEEE!
a cipőddel sincs semmi gond és nekem a boleród is tetszik:)
14/L de én csak 8.ba megyek:))))
Hát ez az összeállítás nekem nem tetszik. A szoknya oké, de évnyitóra inkább fekete cipőt. A blúzt ne kösd fel, ha felveszed akkor rendesen hordd, vagy sehogy. A kiszúrt fül meg tök átlagos, nincs értelme mutogatni mert mindenki lesz*rja.
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!