Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Évnyitóra milyen lenne ez az...

Évnyitóra milyen lenne ez az összeállítás? 14/L

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Kicsit hülye fotók lettek :S, egyébként nem így nézak ki...a fotó nagyon mást mutat :S 2 kép van, ahol a hajamat és a fülbevalómat kell bírálni, a többin a ruhát.

Nektek hogy tetszik? 9.-be megyek. A cipőnek nagyon pici sarka van, kb. 4-5 cm-es.

A hajviseletre ajánlanátok valami mást is? Úgy szeretném hogy legalább a jobb fülem látszódjon teljesen, mert most lett fölül is kiszúrva és szeretném, hogy lássák. :$

Előre nagyon köszönöm mindenki válaszát, ötletét, kritikáját!

14/L

2011. aug. 20. 13:29
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

nincs feketém

hátjó...mindegy akkor

2011. aug. 21. 23:25
 32/40 anonim ***** válasza:
azt a fülbevalót inkább hanyagold, de a többi jó :D
2011. aug. 23. 16:12
 33/40 anonim ***** válasza:
94%

Én a leírtak és a sok válasz alapján jobbra számítottam.

Ez a ruha nem tetszik. Felesleges azt az inget is odakötni. Vagy az egyik, vagy a másik. A hajad sem tetszik és a fülbevalód sem.

2011. aug. 23. 16:18
 34/40 anonim ***** válasza:
79%
undorító a felső, a fülbevaló és a cipő is. hajad elmegy, szoknya is ímmel-ámmal. és rohadtul nem menő, hogy ki van lyukasztva a füled, kb. mindenki le fogja sza.rni, főleg, ha ismernek. nőjj fel.
2011. aug. 23. 16:20
 35/40 anonim ***** válasza:
35%

tökéletes :D

csak !!

-egy fekete cipő jobb lenne :/ de ha nincs másik ez is jó :)

-ez a cipzáros fülbe való nagyon jól néz ki :D de azért évnyitóra még se ... :S

-és ne csomózd össze a boleródat :'D

2011. aug. 23. 16:29
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom valamennyire feltűnt e de a homlokod magas.Ezért az ilyen haj nem áll jól.A füled meg max 2percig fog érdekelni mindenkit aztán annyi az egész.Nemigazán fog érdekelni senkit.Egyébként sem kell rögtön az első nap megmutatni.Ott van még a többi nap.Nem igazán menő ám ha csak azért van kilyukasztva h felvághass vele...
2011. aug. 23. 16:48
 37/40 anonim ***** válasza:
61%
béna.
2011. aug. 23. 17:15
 38/40 A kérdező kommentje:
Köszi a normális válaszokat.
2011. aug. 23. 19:49
 39/40 anonim válasza:
56%

én is most megyek 9.-be, mégse aggódok ennyit.

de amiket leírtál, nagyon úgy néz ki, h az akarod, h mindenki észrevegyen és a fiúk szeme megakadjon rajtad. bocs, de ezzel a szereléssel nem hinném, hogy sikerülni fog. én a te helyedben begöndöríteném a hajam és valami nagyobb, látványosabb fehér fülcsit vennék fel, mert akkor az odavonzza a tekinteteket, és még azt is látják, h ki van lyukasztva a füled. a szoknya tök jó, de az a csomózott izé nem jön be. ha már nagyon fel akarod dobni a szerelésed, akkor inkább vegyél egy ilyen rövid fekete női nyakkendőt, ha engedik.szerintem...:)

14/L

2011. aug. 24. 00:50
 40/40 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Nyakkendőt én is nagyon szeretnék, de nincs hozzá blúzom :(

2011. aug. 24. 19:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!