Évnyitóra milyen lenne ez az összeállítás? 14/L
Kicsit hülye fotók lettek :S, egyébként nem így nézak ki...a fotó nagyon mást mutat :S 2 kép van, ahol a hajamat és a fülbevalómat kell bírálni, a többin a ruhát.
Nektek hogy tetszik? 9.-be megyek. A cipőnek nagyon pici sarka van, kb. 4-5 cm-es.
A hajviseletre ajánlanátok valami mást is? Úgy szeretném hogy legalább a jobb fülem látszódjon teljesen, mert most lett fölül is kiszúrva és szeretném, hogy lássák. :$
Előre nagyon köszönöm mindenki válaszát, ötletét, kritikáját!
14/L
nincs feketém
hátjó...mindegy akkor
Én a leírtak és a sok válasz alapján jobbra számítottam.
Ez a ruha nem tetszik. Felesleges azt az inget is odakötni. Vagy az egyik, vagy a másik. A hajad sem tetszik és a fülbevalód sem.
tökéletes :D
csak !!
-egy fekete cipő jobb lenne :/ de ha nincs másik ez is jó :)
-ez a cipzáros fülbe való nagyon jól néz ki :D de azért évnyitóra még se ... :S
-és ne csomózd össze a boleródat :'D
én is most megyek 9.-be, mégse aggódok ennyit.
de amiket leírtál, nagyon úgy néz ki, h az akarod, h mindenki észrevegyen és a fiúk szeme megakadjon rajtad. bocs, de ezzel a szereléssel nem hinném, hogy sikerülni fog. én a te helyedben begöndöríteném a hajam és valami nagyobb, látványosabb fehér fülcsit vennék fel, mert akkor az odavonzza a tekinteteket, és még azt is látják, h ki van lyukasztva a füled. a szoknya tök jó, de az a csomózott izé nem jön be. ha már nagyon fel akarod dobni a szerelésed, akkor inkább vegyél egy ilyen rövid fekete női nyakkendőt, ha engedik.szerintem...:)
14/L
Köszi :)
Nyakkendőt én is nagyon szeretnék, de nincs hozzá blúzom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!