Általános iskolai ballagásra mennyi pénzt szoktak adni?
Figyelt kérdés
Jövőre ballagok,és hallottam szüleimtől hogy a családunkban szokás pénzt vagy ajándékot adni.gondolok itt arra hogy szülők,nagyszülők,nagybátty,keresztapa...ilyenek...
Normális válaszokat
És bocsánat a rossz kategóriáért
14/l
2015. szept. 13. 18:01
1/8 anonim válasza:
Amennyi telik. Mivel minden családnak más az anyagi helyzete, ez mindenhol változó. Majd nyáron megtudod.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod
2015. szept. 14. 06:51
4/8 anonim válasza:
én azthiszem 10000 ft-ot. a nyolcadikos ballagás amúgy se valami nagy dolog
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. De már nem lényeg ,mert azt fogom kapni hogy LONDONBA mehetek😍😍😍😍😍
2015. szept. 27. 08:42
6/8 anonim válasza:
London nem nagy szám... többször is voltam ott. A palota meg a Big Ben és környéke szép. De két utcával odébb csak szines bőrűek és lelakott házak, szemét mindenhol, szürke az egész. Jobban ajánlanám Párizst, vagy még spanyol is szép.
7/8 piriiiii válasza:
Én semennyit nem kaptam. Egyik ismerősömnek sem adtak pénzt.
8/8 anonim válasza:
Gratulálok az úthoz! Nem kell Londontól elvenni egy 14 éves lány kedvét. Biztosan fantasztikus lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!