Miért a vékony lányokat,nőket tartják nemcsak a férfiak,hanem a nők többsége is szépnek?
16os, mesélj, hogyan is néz ki a kérdező?
Csak mert azok kevesebben vannak, aki szerint a kérdésből ez nem derül ki és a 16os válasz csak szalmabábozik.
Legyen! Legyen az, hogy 16osnak szavára adnak itt egyesek.
Akkor mesélj 16os! Miként néz ki a kérdező? És milyen nemű? Milyen a haja, mekkora a csípő, váll és bicepsz mérete?
Oké, lehet a kérdező egy kövér nő is, akit frusztrál, hogy ő senkinek se kell, de lehet egy kövér nőket kedvelő férfi is. Most már boldogok vagytok?
Nem örülök.
Lehetetlen megmondani, miként néz ki valaki az alapján, ami a kérdésben szerepel.
Annak örülnék, ha nem lenne olyan idióta, aki ennyi infóból hamis következőtetéseket von le.
Hacsak nem egy kigyúrt izomagy vagy, akkor BMI alapján igen túlsúlyos vagy.
Úgy néz ki én vagyok a rossz ember, mert nem feltételezek semmit egy másikról és az, aki látatlanban feltételez másokról mindenfélét alaptalanul, az a jó ember.
Oké.
Társadalom Vs Én : sok - null
Ma is tanultam valamit.
Mindenkinek más a jó nő vagy pasi...
S ki hiszi azt el, ha valaki mondja neki, láttam egy jó nőt s előkapja merkel fotóját....
29
Az erőltetett trendnek megfelelő "darab", egy szokványos fapita.
Elég silány is a 4-6 felhozatala...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!