Aki vékony létére egy kövér embernek panaszkodik, hogy dagadtnak érzi magát, annak valójában kivel van baja?
Figyelt kérdés
Többször találkoztam ezzel a jelenséggel, amikor kövér voltam fiatalabb koromban. Normál alkatú emberek panaszkodtak nekem, hogy fogyniuk kellene mert kövérek. Így akarják fű alatt hátulról mellbe ledagadtozni a kövér embert, vagy önmaguknak van testképzavaruk?2020. jún. 19. 13:48
1/4 anonim válasza:
Nem, egyik sem. Igazabol csab arra vagynak, h vki megdicserje oket hogy „ dehogy kell neked fogynod, tokeletesen nezel ki“. Ezt egy koverebbtol szerintuk elobb fogjak hallani, mint egy masik normal alkatutol.
2/4 anonim válasza:
Inkább a testképzavart mondanám (szerintem) és mert lehet elfeledkeznek magukról a beszélgetés közben, és nem is fogják fel rögtön (vagy akár egyáltalán nem) hogy egy túlsúlyos embernek panaszkodnak erről.
3/4 anonim válasza:
Testképzavar szerintem, hacsak nem volt velük konkrét problémájuk nem igazán tudom elképzelni, hogy ilyen módon akartak volna támadni. Én átlagos és vékony között vagyok valahol, de nekem is szoktak panaszkodni hozzám hasonló testalkatúak, sosem nem érzem annak, hogy támadni próbálnának.
4/4 anonim válasza:
*hacsak nem volt veled konkrét problémájuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!