Miért ilyen vékonyak a lányok lábai?
Mostanában olyan sok olyan lányt látok, (akik mellesleg nagyon tetszenek), akiknek elxtra vékonyak, de tényleg nagyon vékonyak a lábaik!?
Ez miért van? Ennek biztos van valami oka, csak nem mertem még rákérdezni. Van erre valami magyarázat?
Na szerinted miért, mert sokat esznek és fetrengenek?
Nyilván nem esznek eleget vagy/és sokat sportolnak. ennyi.
3 Tesóm pont ugyanez. Bár ő vékony, de a a lábai extrém soványak, semmit nem sportol.
Én is vékony vagyok, viszont tök más a testalkatunk, én sportolok is. A tesóméhoz képest vastag lábaim vannak, amúgy meg izmosak, de soványnak semmiképp nem nevezném. Tesómnak meg tiszta ropi lába volt mindig.
Genetika, testalkat vagy simán kor. A harmadikat úgy értem, hogy sok fiatal lány nehezen hizík és 2x évesen kezd el gyarapodni a súlya. Itt vagyok én is "ropi" lábakkal, mégis hajnali 3-kor bevágtam 4 melegszendvicset, és nappal minden órában eszek :)
Lehet még pl.pajzsmirigy túlműködés is
Ha sportolnának, ne félj, nem lenne nekik vékony. Nekem is addig nem volt combom meg vádlim, amíg el nem kezdtem sprinteket tolni :D
Dehátaznemlányoooshaegynőnenjógázikmegkocog, brühühű, túl izmoooos lenne tőle. Hányszor hallgattam ezt az ilyenektől, mégsem lettem férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!