Miért a vékony lányokat,nőket tartják nemcsak a férfiak,hanem a nők többsége is szépnek?
Ma nem a mamutot kell agyon verni a bukóval, kedves 10es, hanem más alapján van megítélve a hierarchia. Egy nem izmos pasi, pl Bill Gates, is igen jó eséllyel pályázik arra, hogy hosszú távon segítse a fajfentartást és nem kevés munka áll mögötte.
Én sem vagyok svájinéger, de talán a 2 mérnöki diploma megszerzése mögött van némi munka, amit te tagadasz.
Kérdező, akkor te még sose láttál plus size modellt?
A szépség mindenkinél mást jelent, ízlések és pofonok. Azonban a kövérség esztétikailag se szép, sőt még egészségtelen is.
Soha nem értettem, hogy miért nem tisztelik olyan sokan magukat és saját testüket, hogy képesek igénytelen módon elhízni. Saját egészségi állapotukat teszik kockára.
A betegség miatti hízás és fogyás mindig külön kategóriát képvisel.
Jelen világunkban még mindig a vékonyság, sportosság a kelendőbb.
Azt írta, a többség mit tart szépnek. Nem magáról beszélt.
A többség meg definíció szerint 50%+1 ember.
A molett vagy obíz modelleket kedvelők vannak többségben, vagy ezek képzik a kisebb részét az embereknek?
Nem kell számon kérni, hogy látott-e egy molett nőt is, aki szép volt. Ha találsz is egy párat, a többség továbbra is az el-nem-hízottakat preferálja.
Senki nem jelentette ki, hogy nincsnek szép molett lányok.
(((Ami inkább érdekes, hogy a normál testalkat és az extrém sovány testalkat eloszlása miket mutat.)))
Teljesen egyértelmű, hogy a kérdező is kövér. Egy vékony nő nem fog ilyen kérdést kiírni, hozzá ilyen válaszokkal, mint amiket írt a kérdező.
Hát igen, mivel én 159 centis 47-48 kg-s, vékony, enyhén izmos nőként eszembe nem jutna ilyen kérdést kiírni. Sőt ilyen választ se írnék le, mint amit a kérdező írt, idézem: "Kellenének kövér,száz kilós modellek is,és őket is ugyanúgy kéne sztárolni,mint a vékonyakat,fotózni őket is a tengerparton bikiniben és odaírni hogy szexisek,dögösek." 3. komment
Minek kéne a kövérséget szexisként beállítani? Nem szexis, hanem undorító és egészségtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!