Mit kezdjek magammal ha ronda vagyok? L
Figyelt kérdés
Arcommal van a legnagyobb gond: aránytalan, nincs benne semmilyen szimmetria, unalmas barna szemmel, görbe orral áldott meg az élet.
Sminkelek, de az nem fed el mindent és nem egyszer hallottam, hogy ha szebb arcom lenne még jó nő is lehetnék. (egyébként az alakommal nincs gond, edzek, odafigyelek magamra, igényes vagyok)
2019. okt. 6. 08:43
1/7 anonim válasza:
Ne aggodj, nem vagy ronda. Teged is meg fognak dugni.
2/7 anonim válasza:
Ha másoknak nem tetszel, azzal ne törődj, lesz, akinek így leszel szép.
Ha magadnak nem tetszel, akkor okosodj, hogy el tudd hagyni narcisztikus tulajdonságod.
3/7 anonim válasza:
Gyujts plasztikara. Egy orr 1 -1,5 millio huf. Orca toltes hialuronnal 80-90 ezer/‘ml. Meg tudnak szepiteni!!!
5/7 anonim válasza:
Vannak komplexusos férfiak, akik direkt a ronda nőkre mennek.
6/7 anonim válasza:
Ugyanez a gondom nekem is. Van barátom, akinek viszont így tetszek. Az első bekezdésed alapján képzelj el. :D De ne aggódj, ahány ember, annyi féle ízlés.
7/7 anonim válasza:
Mások mondanak rondának téged? Férfiak nem is közeledtek még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!