Levágassam a hajamat? Mi legyen?
Egész életemben ilyen hosszu volt a hajam (feném fölé ér 5 centivel). De egyik nap gondoltam bele hogy mi lenne ha belevágnék egy kis újulásba és azóta nézegetem a rövid hajakat. Én úgy vagyok vele ha változás akkor legyen nagy szóval háttulfelgépelt elől pedig kb az államig ér{re szeretném vágatni. Gondolkodtam rajta hogy esetleg egy nagyon rövid pixie stílust is bevállalok.
Ilyen most a hajam csak a színe nem vörös hanem barna.
Ilyet szeretnék (amikor felnyírt) de én úgy szeretném hogy háttul kicsit rövidebb legyen mint a képen szóval legyen egy kis eltérés az elehe meg a háttulja közt
A pixie pedig valami ilyemi lenne
Mit szóltok hozzá? Valakinek volt már ilyen haja? Mi a véleménye róla?
Előző vagyok, kerestem is párat, amik szerintem jól néznek ki.:)
1, [link]
Ennek szerintem nagyon jó a hossza, csak annyi, hogy alul jobban fel kellene gépelni és pont jó lenne.
2, [link]
Ez szintén, mint az első.
Ezek pedig azok, amik jól fel vannak nyírva és a hossz is jó felül:
A következő is nagyon tetszik, csak kicsit rövidebb hosszal felül:
Az enyém pedig ilyen volt, mikor először le lett vágatva.:)
Ezek nagyon tetszenek főleg az utolsó. Köszönöm. Én szerintem már nemsokára megyek is fodráyzhoz és ezt a képet mutatom majd meg. [link]
Nektek hogy tetszik?
Valahogy nekem ez a hajszín sokat ront az összhatáson, így annyira nem is tetszik.
Voltál már fodrásznál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!