Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Levágassam a hajamat? Mi legyen?

Levágassam a hajamat? Mi legyen?

Figyelt kérdés

Egész életemben ilyen hosszu volt a hajam (feném fölé ér 5 centivel). De egyik nap gondoltam bele hogy mi lenne ha belevágnék egy kis újulásba és azóta nézegetem a rövid hajakat. Én úgy vagyok vele ha változás akkor legyen nagy szóval háttulfelgépelt elől pedig kb az államig ér{re szeretném vágatni. Gondolkodtam rajta hogy esetleg egy nagyon rövid pixie stílust is bevállalok.

Ilyen most a hajam csak a színe nem vörös hanem barna.

[link]

Ilyet szeretnék (amikor felnyírt) de én úgy szeretném hogy háttul kicsit rövidebb legyen mint a képen szóval legyen egy kis eltérés az elehe meg a háttulja közt

[link]

A pixie pedig valami ilyemi lenne

[link]

Mit szóltok hozzá? Valakinek volt már ilyen haja? Mi a véleménye róla?

2018. dec. 30. 00:22
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
Olyanon én is gondolkoztam hogy felül is rövid
2019. jan. 19. 16:35
 42/46 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, kerestem is párat, amik szerintem jól néznek ki.:)

1, [link]

Ennek szerintem nagyon jó a hossza, csak annyi, hogy alul jobban fel kellene gépelni és pont jó lenne.

2, [link]

Ez szintén, mint az első.

Ezek pedig azok, amik jól fel vannak nyírva és a hossz is jó felül:

[link]

[link]

A következő is nagyon tetszik, csak kicsit rövidebb hosszal felül:

[link]

Az enyém pedig ilyen volt, mikor először le lett vágatva.:)

[link]

2019. jan. 19. 17:16
 43/46 A kérdező kommentje:

Ezek nagyon tetszenek főleg az utolsó. Köszönöm. Én szerintem már nemsokára megyek is fodráyzhoz és ezt a képet mutatom majd meg. [link]

Nektek hogy tetszik?

2019. jan. 21. 19:06
 44/46 anonim ***** válasza:

Valahogy nekem ez a hajszín sokat ront az összhatáson, így annyira nem is tetszik.

Voltál már fodrásznál?

2019. jan. 26. 17:36
 45/46 A kérdező kommentje:
Keddre vagyok bejelentjezve. Egyébként a hajam nem ilyen színű és festeni sem akarom
2019. jan. 26. 23:15
 46/46 anonim ***** válasza:
Levágattad? Milyen lett ?
2019. febr. 1. 00:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!