Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Levágassam a hajamat? Mi legyen?

Levágassam a hajamat? Mi legyen?

Figyelt kérdés

Egész életemben ilyen hosszu volt a hajam (feném fölé ér 5 centivel). De egyik nap gondoltam bele hogy mi lenne ha belevágnék egy kis újulásba és azóta nézegetem a rövid hajakat. Én úgy vagyok vele ha változás akkor legyen nagy szóval háttulfelgépelt elől pedig kb az államig ér{re szeretném vágatni. Gondolkodtam rajta hogy esetleg egy nagyon rövid pixie stílust is bevállalok.

Ilyen most a hajam csak a színe nem vörös hanem barna.

[link]

Ilyet szeretnék (amikor felnyírt) de én úgy szeretném hogy háttul kicsit rövidebb legyen mint a képen szóval legyen egy kis eltérés az elehe meg a háttulja közt

[link]

A pixie pedig valami ilyemi lenne

[link]

Mit szóltok hozzá? Valakinek volt már ilyen haja? Mi a véleménye róla?

2018. dec. 30. 00:22
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
42%
Azt tudni kell hogy ez a pixie haj csak nagyon babaaarcú lányoknak áll jól. Máskülönben öregíteni fog de nagyon. Volt egy osztálytársam régen akinek ilyen haja volt, de nem volt ez a tökéletesen ovális picike babás arcformája ami ehhez kell és mikor először láttam azt hittem ő a tanár mert bőven 35 felettinek nézett ki. És az sem mindegy hogyan öltözködsz. Aki alapvetően nem túl nőies stílusú és a haját se szokta és nem is szereti szépen megcsinálni csak lóg annak lehet praktikusabb is egy rövidebb haj. De a pixiet tényleg csak akkor ajánlom ha babaarcod van. Ha meg nőies vagy, szeretsz csinosan kiöltözni stb garantáltan meg fogod bánni, nem azért mondom mert hosszú haj fetisiszta vagyok, hanem mert egyszer én is levágattam a fenék fölé érő hajamat állig szóval van benne tapasztalatom. Először tetszett és jól is állt a hossz aztán elmúlt az újdonság varázsa és gyűlöltem hogy nem lehet vele semmit csinálni. Begöndörítve nem valami szép, csak a választékot tudtam variálni meg felkötni. Vissza is növesztettem. De ha neked ez nem probléma vágasd le.
2018. dec. 30. 15:36
 12/46 A kérdező kommentje:
Engem mindenki kevesebbnek néz az arcom alapján tehát eléggé babaarcom van. A astílusom is elég nőies szeretem a magassarkút, szoknyát stb. Ja és attól még hogy neked nem tetszett később nekem lehet hogy tetszeni fog de pont ez a baj... Nem tudom h melyik fazon fog tetszeni később is.
2018. dec. 30. 15:50
 13/46 anonim ***** válasza:
Nekem az 1. tetszik, a 2. az borzalmas. Ha szép és karakteres arcod van az 1. biztosan jól fog állni.
2018. dec. 31. 16:47
 14/46 anonim ***** válasza:

Az első könnyebb belőni, a többit nagadnak nehéz hátulról így beszárítani. Ha meg laposra hagyod, akkor semmi értelme ílyen rétegre ritkítani.

De próbáld meg amelyik neked szimpatikusabb, aztán majd megnő...nem visszacsinálhatatlan.

2018. dec. 31. 17:15
 15/46 A kérdező kommentje:
Melyikek közül az első? Azok közül amit a kérsésbe írtam vagy az amelyiket külön írtam pluszba hozzá?
2018. dec. 31. 22:38
 16/46 A kérdező kommentje:

[link]

És ez mennyire tetszik nektek nekem nagyon bejön hátul a felgépelés de lehetne egy kicsit több nem?

2018. dec. 31. 23:56
 17/46 anonim ***** válasza:
100%
Ezt az instas hajat nem nehéz belőni,de melléfoghatsz nagyon, ha nem fog jól állni ez a fajta haj.
2019. jan. 1. 14:34
 18/46 A kérdező kommentje:
Nekem is elég ovális formájú az arcom
2019. jan. 1. 21:28
 19/46 anonim válasza:
Szerintem az 1. változat állna a legjobban ( [link] szerintem Neked is tetszeni fog :)
2019. jan. 4. 22:52
 20/46 A kérdező kommentje:
Igen ez nagyon tetszik
2019. jan. 5. 08:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!