Levágassam a fenékig érő hajamat derékig?
Nagyon egészséges és dús hajam van. Nincs elvékonyodva a vége, tehát nem azért vágatnám le. Csak kedvet kaptam hozzá, de kicsit félek, hogy megbánom. Mondjuk alapjáraton nagyon gyorsan nő a hajam.
Szerintetek levágassam a derekamig? Tudom, nem egy drasztikus változás, csak nekem mindig is nagyon hosszú hajam volt!
Úgy tudom általában 30cm-től vesznek el hajat, de 25-tel is megpróbálhatod azért.
Szerintem szebb a derékig erő haj, a fenékig erő már túl hosszúnak tűnik. 😊
De szerintetek nem túl "gyakori" a derékig érő haj? Mert most különlegesen hosszú és ápolt is és mindenki megdicséri. Viszont sokszor csak a hosszú hajat látják bennem, ami kicsit azért zavar.
Én azért szívesen kipróbálnám, mert már jó ideje ilyen hosszú és jó lenne a változás
#8-as, mennyit vágattál belőle, hogy nem nőtt vissza?
Én igazából ettől nem félek, mert 3 havonta kell visszavágni, annyira gyorsan nő! Meg korábban is volt derékig érő, igaz már régen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!