Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Levágassam a hajamat? Mi legyen?

Levágassam a hajamat? Mi legyen?

Figyelt kérdés

Egész életemben ilyen hosszu volt a hajam (feném fölé ér 5 centivel). De egyik nap gondoltam bele hogy mi lenne ha belevágnék egy kis újulásba és azóta nézegetem a rövid hajakat. Én úgy vagyok vele ha változás akkor legyen nagy szóval háttulfelgépelt elől pedig kb az államig ér{re szeretném vágatni. Gondolkodtam rajta hogy esetleg egy nagyon rövid pixie stílust is bevállalok.

Ilyen most a hajam csak a színe nem vörös hanem barna.

[link]

Ilyet szeretnék (amikor felnyírt) de én úgy szeretném hogy háttul kicsit rövidebb legyen mint a képen szóval legyen egy kis eltérés az elehe meg a háttulja közt

[link]

A pixie pedig valami ilyemi lenne

[link]

Mit szóltok hozzá? Valakinek volt már ilyen haja? Mi a véleménye róla?

2018. dec. 30. 00:22
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
64%

Aha, én meg úgy vagyok vele hogy ha valaki annyirra életképtelen hogy gyakorin kérdezi meg ezt

Az tolja le milisre faszán,legyen golyó fejed én azt akarom.

Az elég nagy változás lenne?

2018. dec. 30. 00:54
 2/46 anonim ***** válasza:
67%
Megbánnád
2018. dec. 30. 01:13
 3/46 anonim ***** válasza:
73%
Másodikat választanám. De én vállig érőre vágatnám le. Csináltass fazont neki, úgyis lehet vagány. Tépesd meg, ha hosszú az arcod esetleg megritkított frufruval.
2018. dec. 30. 01:52
 4/46 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne egyből vágasd le ilyenre hanem először csak kevesebbet vágass.
2018. dec. 30. 06:55
 5/46 A kérdező kommentje:
Vállig érőre nem szeretném mert egy barátom is olyanra vágatta le és azt mondta hogy nagyon sok vele a gond mert ha nem lakkozza akkor nagyon száll (persze ez csak hajszáltól függ) őneki teljeaen eltöredezett a gége. Meg a vállig érő haj valahogy nem én vagyok.
2018. dec. 30. 08:53
 6/46 A kérdező kommentje:

Gondolkodtam egy kicsit és erre jutottam. Előszőr ilyen fazonra vágatnám

[link]

Aztán rá nemsokkal meg egy az egyben ilyenre

[link]

Festeni nem szeretném. Mi a véleményetek?

2018. dec. 30. 09:40
 7/46 anonim ***** válasza:
60%

Én 16 évesen vágattam le pixie fazonra, és imádom, nagyon jól áll. Pár évente elkezdem növeszteni, de minél hosszabb, annál kevésbé tetszik, és visszavágatom.

Arra készülj, hogy a hosszú haj fétisiszták elkezdenek sápítozni. :)

A taaz.com egy egész jó virtuális frizura próba oldal, és ingyenes. Ott előtte meg tudod nézni, hogy milyen lenne.

A fokozatos vágás is jó ötlet. A rövid hajat amúgy is 1-2 havonta újra kell vágatni. Mondjuk én pont ezt szeretem benne, hogy mindig kicsit más.

2018. dec. 30. 09:55
 8/46 anonim ***** válasza:
78%

A rövid hajat minden reggel be kell lőni kb. Ezzel számolj. Nincs összekötöm, mert sietek opció. Ha annyira göndör is alapból, mint a képen, akkor fokozottan igaz lesz, hiába kevesebb idő mosni - szárítani, azért nem biztos, hogy minden reggel mosolyogva fogsz vele vacakolni.

Beszerezni minden hajformázót és kb havonta vágatni költséges is, kalkulálad bele.

Ennyiből előnyös egy kb vállig erő, azt még össze lehet épp kötni és kevésbé macerás.

Plusz a hosszúból rövid hátránya, hogy a hajad ahhoz a súlyhoz szokott, egy jó ideig küzdesz majd a választékkal meg a forgókkal.

Mindenesetre olyan fodrászt keress, aki a hajad állagát is figyelembe veszi, mert nem mindegy.

2018. dec. 30. 09:59
 9/46 A kérdező kommentje:
Azzal h reggel meg máskor be kell szárítani azzal nem lenne bajom mert van időm reggelente meg energiám is.
2018. dec. 30. 14:08
 10/46 A kérdező kommentje:

Ha nektek választani kéne egyet mindenképpen akkor melyik lenne az a három közül?

[link]

[link]

[link]

A válaszokat előre is köszönöm.

2018. dec. 30. 15:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!