Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Levágassam a hajamat? Mi legyen?

Levágassam a hajamat? Mi legyen?

Figyelt kérdés

Egész életemben ilyen hosszu volt a hajam (feném fölé ér 5 centivel). De egyik nap gondoltam bele hogy mi lenne ha belevágnék egy kis újulásba és azóta nézegetem a rövid hajakat. Én úgy vagyok vele ha változás akkor legyen nagy szóval háttulfelgépelt elől pedig kb az államig ér{re szeretném vágatni. Gondolkodtam rajta hogy esetleg egy nagyon rövid pixie stílust is bevállalok.

Ilyen most a hajam csak a színe nem vörös hanem barna.

[link]

Ilyet szeretnék (amikor felnyírt) de én úgy szeretném hogy háttul kicsit rövidebb legyen mint a képen szóval legyen egy kis eltérés az elehe meg a háttulja közt

[link]

A pixie pedig valami ilyemi lenne

[link]

Mit szóltok hozzá? Valakinek volt már ilyen haja? Mi a véleménye róla?

2018. dec. 30. 00:22
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:

[link]

Ez hogy tetszik? Nekem nagyon bejön

2019. jan. 8. 17:45
 22/46 anonim ***** válasza:
68%

Annyi tanácsot kaptál, annyi véleményt, speciel csak tőlem kaptál 3at, de még mindig nem vágattad le. Vagy felsz levágatni, de akkor ne is vágasd le inkább vagy ennyire nincs saját véleményed magadról vagy nem tom.

Kezdj vmit magaddal...

2019. jan. 8. 18:36
 23/46 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy te ezzel hogy vagy de szerintem egy nőnek nagyon meghatározó a külseje. Hogyha kevdes vicces de ronda biztos kevesebb fiunak tetszik!
2019. jan. 8. 18:42
 24/46 anonim ***** válasza:
34%
Nekem amit kommentbe írtál azok közül az első ami nagyon tetszik. Ilyesmin gondolkozom én is csak féleg levágatni.
2019. jan. 11. 14:53
 25/46 A kérdező kommentje:
Milyen hosszu most a hajad?
2019. jan. 11. 18:04
 26/46 anonim ***** válasza:
Vállig érő
2019. jan. 12. 16:41
 27/46 A kérdező kommentje:
És tudsz képet küldeni arrol h pontosan milyet szeretne l?
2019. jan. 12. 19:26
 28/46 A kérdező kommentje:
Ez nekem nagyon tetszik! Nektek? Ti bevállanátok? [link]
2019. jan. 12. 23:21
 29/46 anonim ***** válasza:
50%
Sikerült már levágatnod a hajad és milyenre
2019. jan. 17. 20:14
 30/46 A kérdező kommentje:
Igen de a vgéleges még nincs meg. Most még csak ilyen. [link]
2019. jan. 17. 20:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!