Levágassam a hajamat rövidre?
Figyelt kérdés
Most a hajam kb ilyen hosszu [link]
Nagyon tetszenek a rövid hajak pl ilyet szeretnék [link]
2018. dec. 17. 14:41
1/21 A kérdező kommentje:
Az a kérdés hogy levágassam vagy ne?
2018. dec. 17. 14:44
4/21 anonim válasza:
Arc függő, nem áll jól mindenkinek a rövid.
5/21 anonim válasza:
Szerintem ne. Legalábbis nekem nem tetszik ez a fazon.
6/21 A kérdező kommentje:
2018. dec. 17. 15:18
7/21 anonim válasza:
Ezt most tényleg más döntse el...? Amúgy nem minden arcformához áll jól a rövid haj.
8/21 anonim válasza:
Ha most erre vàgysz akkor addig úgy sem nyugszol.Nekem is volt ilyen hajam,most növesztem, jól állt de az átmeneti növesztés,amikor a pajesznál rövid,hátul pedig hosszú,borzalmas volt(kb 3 hónapbyi idő) Azzal szàmolj,hogy akármennyire szèp az arcod,az összes pasi megjegyzi,hogy szèp vagy szèp vagy szèp királylàny de hosszú hajjal százszor szebb nálam :D
9/21 A kérdező kommentje:
8. Tudnál kuldeni képet amikor rovid volt a hajad meg az arcformádról? Mert azt olvastam hogy az ovális aruaknak jobban áll a rövid haj. Ja és légyszi küldjetek linkeket.
2018. dec. 17. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!