Levágassam a hajamat? Mi legyen?
Egész életemben ilyen hosszu volt a hajam (feném fölé ér 5 centivel). De egyik nap gondoltam bele hogy mi lenne ha belevágnék egy kis újulásba és azóta nézegetem a rövid hajakat. Én úgy vagyok vele ha változás akkor legyen nagy szóval háttulfelgépelt elől pedig kb az államig ér{re szeretném vágatni. Gondolkodtam rajta hogy esetleg egy nagyon rövid pixie stílust is bevállalok.
Ilyen most a hajam csak a színe nem vörös hanem barna.
Ilyet szeretnék (amikor felnyírt) de én úgy szeretném hogy háttul kicsit rövidebb legyen mint a képen szóval legyen egy kis eltérés az elehe meg a háttulja közt
A pixie pedig valami ilyemi lenne
Mit szóltok hozzá? Valakinek volt már ilyen haja? Mi a véleménye róla?
Gondolom nem bántad meg a rövidet, ha még többet szeretnél vágatni.:) Ha most tényleg olyan, mint a képen, akkor én már nem szórakoznék, egyből felgépeltetném, az már nem akkora váltás. Viszont nekem az tetszik, amikor hátul rendesen felnyírják és a többi részen is rövidebb, tehát nem lóg, hanem pár centis, amibe épp bele lehet túrni. Egy ilyen haj babaarccal szerintem nagyon vonzó tud lenni, mert kiemeli az arcot.
Nekem is olyan volt. Tudni kell rólam, hogy régen irtóztam a rövid hajtól, de aztán nagymamám vitt egyszer fodrászhoz és ő erőltette, hogy minél rövidebb legyen, így elég rendesen negnyírt a fodrász, de nagyon jól állt mindenki szerint, sőt a családom szerint a legjobban és nekem is nagyon tetszett. Utána még sokáig rövid volt, hátul mindig felnyírva, de a teteje hosszabbra hagyva és az kevésbé tetszett. Most vállig érőnél valamivel hosszabb, de én is gondolkodom rajta, hogy újra felgépeltetem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!