Szerintetek egy lány borotválja a kezét?
Figyelt kérdés
Nem tudom már eldönteni hogy mit csináljak..
nincs erős szőröm, ezért sose gondoltam arra hogy leborotváljam,vagy legyantázzam a kezemet..szerintem a láb az teljesen más.. az úgy lenne gáz hogy szőrös.. de egy kéz.. nem tudom :S szinte az összes oszt.társamnak le van borotválva a keze.. ha leborotválom akkor sokkal sűrűbb lesz.. ezért nem akarom.. szerintetek? L/17
2010. febr. 25. 19:20
21/23 A kérdező kommentje:
mármint 24/f -nek írtam :D
2010. febr. 25. 20:14
22/23 anonim válasza:
énis borotválom, és nem lett se sűrűbb, se erősebb. azt tudnunk kell h nők vagyunk, a génjeink és a hormonjaink miatt (ha jól működünk) sosem lesz olyan erős szőrzetünk és olyan dús, mint egy pasinak. akinek gyenge a szőre és borotvát használ, akkor van esély h minimálisabban megerősödik, de több és dúsabb semmiképpen sem lesz.
23/23 anonim válasza:
én ültem olyan csaj mellett, aki borotválta a kezét, és úgy szúrt a karja... akkor döntöttem el, h inkább nem borotválok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!