Ciki ha egy 15 éves lány nem borotválja ott lent?
szerintem nem.
persze függ a szituációtól és a szőrzet milyenségétől is. A nem borotválás maga nem ciki szerintem, az viszont már igen, ha pl. felveszel egy tangás fürdőruhát és a bugyi két oldalán kikandikál a bajusz. :)
Semmiképp. Szerintem az a ciki, ha borotválja.
1) Ha egy fiúnak tetszeni szeretne, az ismerkedés nem itt kezdődik. Ha itt kezdődik, akkor az nem egy 15 éves lány, hanem egy 15 éves prostituált. Egy prosti elgondolkodhat ezen a kérdésen, hogy vajon jobb üzletet tud-e kötni. Persze csak visszajáró partnerkör esetén, mert egyébként még az ő punciját sem látják, amikor az üzletet megkötik vele.
2) A fiúk kapják be!!! Női önbecsülés is van a világon. Szerintem ciki, ha egy lány hetente azért gyantázza a punciját(=iszonyatosan kínozza magát), hogy egy (pláne bármely) fiúnak tetsszen. A nő legyen önmaga, legyen tartása. Egy férfi szenvedjen érte és ne fordítva!!!! Szerintem a lábgyantázás is hülyeség, de sajnos már nagyon elterjedt - így azt én is művelem. Ne hagyjátok, hogy a puncigyantázás is elterjedjen!!!!!!!!
3) A fiúk nem tudják mi tetszik nekik. Az tetszik nekik, amit kapnak. Gyakorlatilag mindegy nekik. Ha punci közelébe kerülnek, mindegy nekik, hogy szőrös avagy csupasz.
4) A pedofil férfiak szeretik a gyerekszerű nőket: a kis melleket és a csupasz puncit. A pedofíliát társadalmunk elítéli.
5) Ha már felnőtt leszel, és lesz egy párod, akivel szeretitek egymást, sok-sok évig nem tudtok majd betelni egymással, akkor sem, ha nem lesztek megborotválva. Ha már 40-50 évesek lesztek, és a szexben már mindent és minden mást is kipróbáltatok, akkor lehet kísérletezni ilyesmivel az érdekesség kedvéért.
6) Nem kell lányokkal szexuális kapcsolatot létesítened. Ha csak nem vagy homoszexuális, ilyesmi eszedbe se jusson. Az ilyesfajta szexuális "szabadrablás" legfeljebb függőséghez vezet, mint a kábítószer, de nem lehet a boldogság forrása. (Orgazmus közben ugyanaz az anyag szabadul fel, mint amit a kábítószerrel bevisznek.)
Összefoglalva:
15 évesen nem kell borotválnod a puncidat, attól még normális vagy. Akik itt különféle érveket hoztak fel mellette, azok... hogy mondjam... kicsit eltévelyedtek a normális út közeléből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!