Szerintetek az korai, hogy egy 12 éves lány borotválja a lábát?
már nagyon szőrös a lábam és a kezem is.
olyan ciki!
azt hiszem,pont ennyi idősen kezdtem én is:)
persze azóta megbántam a borotválást:S mert nekem még korai volt igazság szerint,és csak rontottam a helyzeten,de ha téged zavar,h nagyon szőrös,akkor tehetsz ellene,nem az őskorban élünk.
nem azt mondom,h mindenki kezdje 12 évesen,de inkább,mint hogy rosszul érezd magad olyan dolog miatt,amin könnyen változtathatsz!:)
bár borotva helyett használj inkább krémet(később gyantát vagy epilátort),mert a borotválástól megerősödik a szőr:S
Nem, én is annyi idősen kezdtem. De borotva helyett használj inkább gyantát, epilátort. Oké, hogy fáj, de ritkítja a szőrt. Vagy ha félsz a fájdalomtól, akkor szőrtelenítőkrém.
14/L
ha szükség tartja akkor borotváld. Én is borotválom 11 éves korom óta...
12/L
Szia.Én 13évesen kezdtem,szerencsére nem vagyok az a szőrös tipus.Neked ha szükséged van rá már 12évesen,akkor nyugodtan. :)
15/L
Fiuk jobb szeretik ha nem borotvaval szortelenitessz.
Egy fiu.
akkor mégis mivel?
egy lány :)
A fiúk elvárják a lányoktól, hogy gyantázzanak, meg epiláljanak... :D Persze. Megnézném az arcukat, ahogy eltorzul a fájdalomtól. De te nem nyikkanhatsz meg közbe, mert te vagy A NŐ akinek szenvednie kell a kanok miatt. :DD
Egyébként én is 12éves voltam :) Borotváld le nyugodtan, majd később, olyan 16 éves korodban szerintem kipróbálhatod az epilátort/gyantázást, de addig szerintem felesleges, mert nem túl jó érzés... és inkább majd menj el vele kozmetikushoz.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!