nincs erős szőröm, ezért sose gondoltam arra hogy leborotváljam,vagy legyantázzam a kezemet..szerintem a láb az teljesen más.. az úgy lenne gáz hogy szőrös.. de egy kéz.. nem tudom :S szinte az összes oszt.társamnak le van borotválva a keze.. ha leborotválom akkor sokkal sűrűbb lesz.. ezért nem akarom.. szerintetek? L/17
Enyém is szőke, de nem lennék akkora hülye, hogy borotváljam. Mert sokkal szőrösebb lenne utánna. így meg szinte nem is látszódik. Én leszarom h ki hogy borotválja magát, más baromsága miatt nem akarok majommá lenni. 23L
2010. febr. 25. 19:22
2/23 anonim válasza:
gyanta a megoldás, gyökerét is kiránytja!
3/23 anonim válasza:
-is
4/23 anonim válasza:
Édesem. Aki kezet borotvál, az egy idióta. Azt csak gyantával vagy epilátorral. Max krémmel, de nagyon néha. Különben sűrű lesz és csúnya. Én szeretek mindenhol csupasz lenni, ha engem kérdezel : )17/L
2010. febr. 25. 19:23
5/23 anonim válasza:
Szia!
Ha nem olyan erős akkor szerintem nem kell. Főleg nem azért, mert a többiek csinálják... Én is leborotváltam, mondjuk én azért mert sűrű volt, de nem olyan jó, mert hamar visszanő és akkor szúr...
Szóval ha nem gázos, akkor sztem hagyjad;)
18L
6/23 anonim válasza:
szerintem ne tedd.
én osztályomban is sokan "borotválják",ami utána kipattog meg ilyenek.
felesleges.
amúgy is, jön a jó idő,meg a nyár,kiszőkül...
L14.
7/23 anonim válasza:
ha a karodra akkor igen én legalább is szoktam...
8/23 Kankalin válasza:
gyanta vagy krém, borotvát felejtsd el
2010. febr. 25. 19:24
9/23 anonim válasza:
Hát ha rásüt közvetlenül a nap akkor nagyon látszik:S Mondjuk én szőrparanoiás kozmetikus tanuló vagyok... egy másik véglet:D Ha nem erős akkor hagyjad, de csak ha nem lesz rossz a közérzeted és nem érzed úgy hogy takargatnod kell.19/l
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!