Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek egy lány borotválj...

Szerintetek egy lány borotválja a kezét?

Figyelt kérdés

Nem tudom már eldönteni hogy mit csináljak..

nincs erős szőröm, ezért sose gondoltam arra hogy leborotváljam,vagy legyantázzam a kezemet..szerintem a láb az teljesen más.. az úgy lenne gáz hogy szőrös.. de egy kéz.. nem tudom :S szinte az összes oszt.társamnak le van borotválva a keze.. ha leborotválom akkor sokkal sűrűbb lesz.. ezért nem akarom.. szerintetek? L/17

2010. febr. 25. 19:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
38%
figyelj. vegleges szortelenitos. tobbet nem no ki semmi.
2010. febr. 25. 19:25
 12/23 anonim ***** válasza:
69%
Én 6 éve borotválom a karom,sőt mindenhol azzal szőrtelenítek,és nem lett erősebb a szőröm egyáltalán.Ugyanilyen volt mielőtt elkezdtem szőrteleníteni.Nyugodtan szedd le,ha zavar.
2010. febr. 25. 19:26
 13/23 anonim válasza:
100%
ha jó gyapjas/fekete vagy akkor szedd le amúgy felesleges.
2010. febr. 25. 19:28
 14/23 anonim ***** válasza:
69%
inkább gyantáztass, de ha nem zavar mert szőke és nem is erős akkor felesleges
2010. febr. 25. 19:29
 15/23 anonim ***** válasza:
65%
Én is borotválom már kb 6-7 éve. Muszály volt, mert erős volt és kellemetlenül éreztem magam miatta. De egyáltalán nem lett erős. Ez a te dolgod, hogy mit csinálsz vele, mindenkinek más jön be. Én pl a szőrtelenítő krémtől ekzémás lettem.
2010. febr. 25. 19:31
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Hé én borotválom és nem vagyok idióta. :D Amúgy én amióta borotválom sokkal ritkább és nem is nő meg már olyan hosszúra mint amilyen eredetileg volt,(kb. félévente kell csak leszednem) de lehet, hogy csak szerencsés alkat vagyok és neked megerősödne. Szóval akkor inkább gyantázd le.
2010. febr. 25. 19:31
 17/23 anonim ***** válasza:
66%

Nekem barna hosszú és viszonylag sűrű a karomon a szőr, de túlélhető, nem halálosan feltűnő. Más biztos borotválná a helyemben, de szerintem bőven elég ha a láb-hónalj-bikinivonal mentén szenved az ember, bár úgy gondolom, ezek se kötelezőek.. Szerintem nem másoktól kéne függnöd, nézz rá a kezedre: téged zavar? Ha nem, akkor mit érdekel, hogy lassan már akkor szőrtelenítik magukat a fiatalok mindenhol, amikor még nincs is mit?

Legyenek önálló gondolataid és elhatározásaid, te csaj!

23L

2010. febr. 25. 19:39
 18/23 anonim válasza:
100%

Én nem szoktam lekapni, pedig egész sűrű és fekete.

24/F

:D :D :D :D :D

2010. febr. 25. 20:11
 19/23 anonim válasza:
71%
Szerintem borotválni semmiképp ne borotváld... én 3 évig borotváltam a kezemen kívül mindent, és közben úgy láttam nem erősödött meg... fél éve hagytam abba, mert amikor elmentem gyantáztatni 4 órát szenvedett vele a kozmetikus úgy megerősödött :s Azóta csak epilálok, de még fél év elteltével is minden héten kell.... szóval szerintem nem éri meg. Sajnos van ilyen eset, és nem tudhatod, h te hajlamos vagy-e rá (pl. először nem volt erős szőröm) ha már mindenképpen szeretnél vele kezdeni vmit ajánlom a hideggyantát (ha nem olyan erős) vagy ha erősebb a gyantát, és az epilátort:)
2010. febr. 25. 20:12
 20/23 A kérdező kommentje:
idióóta :)
2010. febr. 25. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!