Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Normális ha egy lány borotválj...

Normális ha egy lány borotválja a hasát?

Figyelt kérdés
2008. aug. 3. 23:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam,de sztem a gyanta jobb mert később nő majd ki a szőr és egy idő után ritkul is...
2008. aug. 4. 00:50
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
A borotválástól egy idő után csúnya lesz, erősebbek lesznek a szőrszálak, szóval jobb a gyanta.
2008. aug. 4. 01:31
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! egyik barátnőm borotválja és nagyon csúnya... Inkább a gyanta vagy epillátor...
2008. aug. 4. 07:30
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de akkor pontosítok :-) Normális ha egy lány borotválja/gyantázza a hasát? Vagyis normális az ha szőrös egy lány hasa?
2008. aug. 4. 09:22
 5/14 anonim válasza:
100%
Persze, hogy normális. Egyénfüggő, ki hol és mennyire szőrös, de a hasa a legtöbb lánynak mégis csak az.
2008. aug. 4. 10:14
 6/14 anonim ***** válasza:
96%
Szia!Szerintem normális ha szőrös,hisz alig van bőrfelület a testeden ahol nincs szőr,de ha ez erős(férfiasan fekete)szőr hormonális dolog lehet.Magas a tesztoszteron szinted.Barátnőmnek is a köldöke alatt a férfiakéhoz hasonló fekete szőr csík jelent meg,borotválta,de az csak rosszabb lett,mert amúgy is világos bőrén kitüremkedtek a kis szőrtüskék és nyáron elég gusztitalan látvány.Hormonális problémája volt: mert kezén is fekete erős szőr jelentmeg.Szerintem ha ekkora a baj érdemes orvost felkeresni mert a hormonproblémának más következményei is lehetnek.De hangsúlyozom,ha tényleg olyan erős lenne ott a szőrzeted!
2008. aug. 4. 11:00
 7/14 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak üzenem, h nem annyira azért nem szőrös. És köszi a válaszokat, megnyugodtam :-)
2008. aug. 4. 11:28
 8/14 anonim ***** válasza:
65%
Szia! Én gyantázom. Szerintem ez a legjobb megoldás. Tényleg nem fáj, és elég havonta gyantázni.
2008. aug. 4. 12:03
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

jóhogy normális! de epilátor vagy gyanta! Krémet habot meg ilyen szarokat nem használj, az dettó borotva!

Ne aggódj! Láthatod, hogy sokan vannak így köztük én is!

2008. aug. 4. 16:51
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Az embernek egyedül a tenyere és talpa nem szőrös!
2008. aug. 4. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!