Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ciki ha egy 15 éves lány nem...

Ciki ha egy 15 éves lány nem borotválja ott lent?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 21. 22:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Az tényleg igaz, akár hiszitek, akár nem, hogy mostmár kezd kimenni a divatból a teljesen csupasz nemiszerv. Ha nagyon akarsz borotválkozni, akkor szedd le a bikinivonalnál, bőven elég.
2008. máj. 17. 14:28
 12/18 anonim ***** válasza:
94%
Nem véletlenül helyezett oda a Teremtő szőrzetet, ugyanis a punci igen érzékeny a fertőzésekre, és az égvilágon semmi más nem védi a szőrzeten kívül! Ma már elvárt a gondozottság, legyen ápolt, bikinivonalon túl ne lógjon, de a teljes csupaszság ostoba divat, kötelezőnek tartani pedig csordaszerű mentalitásra vall! Jól mondta följebb valaki, a pasiknak azért tetszik, mert a nők rászoktatták őket, amíg nem jött divatba, eszükbe nem jutott követelni!! Úgyhogy ne hagyd magad valamiről csak azért meggyőzni, mert SOKAN mondják! És ez persze mindenre igaz.
2008. szept. 13. 08:42
 13/18 anonim ***** válasza:
dehogy ciki! én most csináltam meg először este, pedig majdnem 18 vagyok. Csak kiváncsiságból csináltam meg, a barátnőmnek jó volt elötte is is.
2009. márc. 6. 22:41
 14/18 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem, sőt, én kifejezetten nem szeretem - kipattog tőle, meg stb...
2009. aug. 6. 13:20
 15/18 anonim ***** válasza:
75%
Később se kéne.
2009. aug. 18. 22:19
 16/18 anonim válasza:
100%
Csak a bikinivonaladat borotváld!!!
2010. febr. 7. 19:05
 17/18 anonim ***** válasza:
74%
Sztem nem gáz ha nincs barátod. Én 17évesen kezdtem mikor a párommal komolyra fordultak a dolgok. :D De am sokkal higiénikusabb és sokkal kényelmesebb is :) Nyugodtan próbáld ki ha érdekel utána nem fogsz vissza térni. :D
2010. júl. 13. 11:03
 18/18 anonim válasza:
0%
eléggé:D
2010. szept. 19. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!