Hogyan tud hamar megnőni a hajam?
Na hát megcsináltam, a hajnövekedésről még nem tudok beszámolni, a masszáról viszont igen.
Annyira nem vészes, mint gondoltam. Potyog (új próbálkozóknak ajánlom, hogy ne tegyenek bele sok kávét, nem kell hogy teljesen sűrű legyen, mert kiszárad, ott marad neked a tálban a kávé, és nem fog tapadni), és büdös, viszont ezt ki lehet küszöbölni egy hajgumi és zuhanysapka segítségével. Kimosni nem egyszerű, de nem is lehetetlen. Sampon nélkül is kijött belőle teljesen (igaz, kb negyedórát álltam a zuhany alatt érte), viszont én balzsamot is tettem a hajvégekre utána - elvileg nem kéne - mert rettenetesen szárítja a hajat. Alapos öblítés + balzsamozás után is lehet érezni kicsit rajta a kávét, de mondahtni kellemes illata van.
Hetente egyszer megcsinálom a pakolást, és egy hónap múlva töltök fel képet, hogy mennyit nőtt.
sziasztok,
én is elkészítettem a pakolást,nekem nem potyogott a kávé mivel öröltet használátam és azt az ujjaim közt könnyedén szétmorzsoltam,a szalalkálitól egy ideig habállagú lett a pakolás de aztán folyós lett.az egészet jól bemaszíroztam a fejbőrömbe.a kádat egyből leöblítettem így nem maradt nyoma.folpakkal betekertem így egyáltalán nem csöpög! törölköző cska azért van rajta hogy melegen tartsa.nem tudom ez nektek miért macerás ,nekem egyáltalán semmi gondom nincs vele.1. használat után szerintem ne várjatok változást,nem kell feladni:) én csak akkor fogom észrevenni ha nőtt ha már vagy 10 cm-el hosszabb lesz a hajam,mert nekem nincs lenövésem 1-2 cm pedig nem feltűnő.
amúgy a pakolás után ne használjatok sampont!!! se kondicionálót! ha a sima víz nem öblítené ki a hajaokat,bár szerintem könnyen kijön,akkor egy evőkanál almaecetet keverjetek fél liter vízbe és azzal öblítsétek.az kihozza belőle :)
sok sikert mindenkinek :) sziasztok majd írok ha seggig ér a hajam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!