Hogyan tud hamar megnőni a hajam?
Figyelt kérdés
Volt egy ember aki leírt egy nagyon jó receptet, avval havonta nőtt a hajam 5 centit. Sajnos elhagytam a receptet. Itt meg nem találom! Valaki segísen! Köszönöm.2008. júl. 11. 09:55
21/63 anonim válasza:
szépségért meg kell szenvedni :P
22/63 anonim válasza:
az ecet,citromlé,és a szalalkáli nem roncsolja a hajat???
23/63 anonim válasza:
a kávénak van konkrétan valami jelentősége azon kívül, hogy attól lesz sűrű? én ma kipróbáltam, elég gusztustalan:D(emellett bízom benne!) mi történik ha esetleg sampont keverek hozzá? bocsi, ha hülye kérdés, dehát hátha:/:)
24/63 anonim válasza:
én már kipróbáltam, gusztustalan:D (de bízok benne!) a kávénak hatásban van valami szerepe, vagy csak annyi, hogy ettől lesz massza belőle? mert nekem mikor raktuk a hajamra, darabokra széteset...de megoldottuk:) valami mást nem lehet helyette belerakni? pl mi történik ha teszek bele egy kis sampont? ne haragudjatok, ha hülyeséget írok, hátha nem:)
25/63 anonim válasza:
bocsi, azt hittem az elsőt nem küldte el :(
26/63 anonim válasza:
Van valakinek vmilyen tapasztalata? :)
27/63 anonim válasza:
pofám leszakad. : || :DD ez az ecetes kávés tényleg bejön. nekem 6 centit nőtt a hajam ;DD megérte a szenvedés^^
28/63 citrommmm válasza:
mikor észlelhető a változás ? :)
és mivel elég büdös.. ezért utána,mikor lemostam,megmoshatom normális samponnal ? :D
29/63 anonim válasza:
Hát ezt ki kell próbálnom. Én ugyan most vágattam le a derékig érő hajamat rövidre, de olyan kíváncsi vagyok, hogy tényleg használ e. :D
30/63 anonim válasza:
Én a mai napon próbáltam ki először...úgy voltam vele, hogy nem is olyan büdös, sőt szinte kellemes...de 10 perc-negyed óra után elkezdem tőle émelyegni :D zuhanysapit húztam a fejemre a hatás érdekében, és hogy ne potyogjon, és hogy ne csorogjon a nyakamon végig, egy törölközőt akasztottam a nyakamba. 2x mostam le a kávét, mert mindig éreztem a hajamba beleakadva, és aztán megmostam és még balzsamoztam is, mert nem bírtam a szagát elviselni...úgy vettem észre, hogy dús lett a hajam első használatra, bár a tojássárgáját kihagytam és egy csomag szalakálit tettem a masszába. Hipóznom kellett a kádat, mert kimarták a savak. :) mindenesetre remélem, megéri a szenvedést...kíváncsi lennék milyen mennyiségben használjam ezt a kúrát...hetente egyszer vagy kéthetente??? a cél érdekében minden héten megteszem...remélem beválik!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!