Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mikor fog megnőni így a hajam?

Mikor fog megnőni így a hajam?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, vállig érő hajam van. Nagyon szeretném megnöveszteni már legalább 2 éve, a fodrászom azt mondta, ha havonta járok vágatásra, meg fog nőni és szép, egészséges lesz.

Vitaminos samponnal mosom, mindig használok balzsamot és hajolajat. De már 2 éve ugyanakkora a hajam! Masszírozni is szoktam a hajhagymákat esténként... Sokat hordom kiengedve is.

Mit tegyek még, hogy nőjön? Ne járjak havonta? Mindig csak annyit vág, amennyi el van törve. De így sose fog megnőni!!!!! :(

2011. aug. 28. 23:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Havonta? Ez hülyeség. Nekem is ezt mondta a régi fodrászom, semmit sem nőtt. Váltottam fodrászt, ő azt mondta elég 3 havonta, ez volt egy éve, és most már az akkor vállig érő hajam a mellemig ér:) 15/L
2011. aug. 28. 23:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

na de válaszolok .. : NE VÁGASD .. ne moss csak 3 -4 naponta hajat, vegyél hajolajat, mindig balzsamozz, ne vasalj, ne száríts is be .. hanem haj csavarózz most úgyis ez a divat... a hullámos haj

ne fésülködj túl sokat ..figyelj hogy a hajszállaidat ne érje terhelés..pl hajgumi , hajcsat ne húzz a hajtöved .. így nem fog károsodni a hajad és nem kell elmenned levágatni

2011. aug. 29. 01:09
 3/5 anonim ***** válasza:
91%

Ha egy hónap alatt megint van töredezett véged így, hogy mindig vágva van, akkor valami tuti nem jól csinálsz. :S

Amúgy meg ne járj fodrászhoz, az a legbiztosabb. Vágd le te otthon magadnak. Fél cm 2 havonta elég kell hogy legyen.

2011. aug. 29. 07:30
 4/5 A kérdező kommentje:

2.: Úgy csinálom, ahogy mondod, ezt le is írtam. Természetes göndör a hajam, nem vasalom, nem szárítom, balzsaomozom és hajolajozom. Nem szoktam felcsatolni, csak nagyon ritkán kötöm fel..... 4-5 naponta kell csak hajatmosnom, mertnem szokott zsírosodni szerencsére.

3.: De én nem is látom, h el lenne törve... A fodrász mindig sokat vág, pedig mondom neki, hogy csak annyit, amennyit muszáj... Viszont ezen a környéken más fodrász nincs. :/

De ok, akkor nem megyek majd csak 2 hónap múlva.Köszi!:-)

2011. aug. 30. 16:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Én kiegészíteném az előzőket egy picit.. Nekem azóta még szebb a hajam, mióta nem bolti sampont használok, hanem tojássampont. Recept itt: [link]

Nincs benne semmilyen mesterséges anyag, és nagyon szép lett tőle a hajam. Lassan 2 hónapja használom és a körülöttem lévők is mondták, hogy nagyon sokat nőtt a hajam, és hogy hogy csinálom:D Ja és azt a baromságot, hogy le kell vágatni a hajat ahhoz, hogy nőjön, meg fodrászhoz járni ilyen pakolásért, olyan ritkításért azt felejtsétek el, vagy soha nem nő meg a hajatok! A fodrász sokszor teletömi az ember fejét.. Végülis neki nem az az érdeke, hogy szép hajunk legyen, hanem hogy többbet járjunk hozzá... Tök logikus:D Én 2x voltam életembe fodrásznál.. Hát nem hiányzik:D

Vasalás helyett pedig egy tuti megoldás: http://www.youtube.com/watch?v=m1RO-d1Z9Hs

2012. dec. 16. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!