Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mikor fog megnőni a hajam?...

Mikor fog megnőni a hajam? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

a hajam a vállamig ér és a növekedése olyan átlag körüli(1 hónapban 1 cm) mikor fog mellig vagy alattig érni?

2 év? több?

2010. jan. 6. 16:29
 1/8 anonim ***** válasza:
ez függ attól ,hogy milyen állapotban van(törik-e)meg ,hogy pl festett a hajad vagy sem ha nem akkor szerintem már jövő ilyenkor addig fog érni .Kend vitanol c-vel nekem ez bevállt gyönyörű tőle a hajam meg fodrászom most ajánlott egy hajápolót ndia gyógynövényes neki 1 hónap alatt nőtt tőle 4 centit a haja szóval a napokba megyek és veszek sztem ára kb 1800 körül van a vitanol c 500 ft ha érdekel majd a hajápoló amit fodrászom ajánlott akkor csak szólj majd és megírom de hihetetlen mennyit nőtt neki tényleg:O
2010. jan. 6. 17:23
 2/8 A kérdező kommentje:

oké köszi szépen!! :D:D

és az ilyen szereketől amiktől ilyen rövid idő alatt megnő mint amit említettél az nem károsítja a hajat?nem veszít a dússágáből?

2010. jan. 6. 18:22
 3/8 anonim ***** válasza:
WOW:D ennek az indiai akármike mennyi az ára és mi a neve? vitanol ctől sokat nőtt a hajad(mióta használod,hogy elkezdett már hatni?) BOCSi h nem váalszolok a kérdésre,de ez a négy centi ledöbbentett:D
2010. jan. 6. 18:28
 4/8 anonim ***** válasza:
hát engem is :o
2010. jan. 7. 17:26
 5/8 A kérdező kommentje:
:D
2010. jan. 7. 18:27
 6/8 anonim ***** válasza:
első vagyok még nem jutottam el a herbál boltba de az árát tudom mert mondta a fodrász 1800
2010. jan. 8. 16:07
 7/8 anonim ***** válasza:
úgy kell használni ,hogy 3 órával hajmosás előtt felkell kenni hajra de iszonyatosan büdös(azt mmondta olyan pacsuli)de nagyonszép lett a haja.Csak vizsgaidőszak és nemtudom mikor jutok el de miejst megveszem íromis a nevét
2010. jan. 8. 16:12
 8/8 anonim ***** válasza:
a rávettem maga és elmentem a neve Dabur Amla most fogom kipróbálni majd..doboz alapján ha nem ajánlja fodrászom szerintem megse találom :D.. fekete a külseje és egy hosszú feketehajú nő van az elején én 2ezerért vettem de állítólag sokáig jó és elis hiszem a vitanol c tart nekem 2 hónapja pedig gyakran használom :D..és kb 1 hónap után hatott viszont már 1 hét után fényes volt a hajam nekem segített a vitanol c is
2010. jan. 9. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!