Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Újra levágassam, vagy hagyjam...

Újra levágassam, vagy hagyjam megnőni hosszúra, mint régen? (képpel)

Figyelt kérdés

Sziasztok :) Szerintetek melyik állt jobban? Azért nem takartam ki az arcomat a képeken,mert csak így lehet megállapítani hogy melyik volt jobb, de tisztában vagyok a hibáimmal és kérlek csak a hajammal kapcsolatban írjatok.

Jobban szerettem a hosszú hajam, mert szeretek mögé "elbújni" de most nincs semmi formája...levágatni meg nem merem újra, mert akkor sose nő meg :( Mit tegyek?

hosszú:

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

rövid:

1. [link] (ez rögtön a vágás után készült)

2. [link] (itt meg már picit megnőtt)

A képek nem a legjobb minőségűek,de a lényeg kivehető :)

Köszönöm előre is a válaszokat! 17/L

2011. ápr. 26. 11:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
sztem hosszú hajjal szebb vagy, jobban állt, nekem a rövid hajú képen olyan kislánynak látszol
2011. ápr. 26. 11:41
 2/18 anonim ***** válasza:
Mivel hosszúkás az arcod, egy fül alá vágott frizura jól állna szerintem. Olyan Kleopátrásra gondoltam.
2011. ápr. 26. 11:45
 3/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én is úgy gondolom hogy hosszabb hajjal elviselhetőbb vagyok, mert alapból is pufi az arcom és a rövidtől még pufibb :) már sokat nőtt, remélem nyár végére újra hosszú lesz :)
 4/18 anonim ***** válasza:
Nekem a rövidhaj jobban tetszik.
 5/18 A kérdező kommentje:
Arra még nem gondoltam :) Max. olyanra hogy hátul rövidebb és elől egyre hosszabb.
2011. ápr. 26. 11:46
 6/18 anonim ***** válasza:

Szerintem is sokkal jobb a hosszabb haj, sokkal felnőttesebb, mint a rövid haj. Bár a a második képen igazán jól áll a hajad, mikor már kicsit hosszabb lett. Ott igen tetszik :D de amúgy a hosszúra szavazok mindenképp

18/L

2011. ápr. 26. 11:46
 7/18 anonim válasza:
egyet értek az 1.vel nekem is a hosszabb tetszik
2011. ápr. 26. 11:47
 8/18 anonim ***** válasza:
röviddel tényleg nagyon kislányos,a hosszabb sokkal jobb
2011. ápr. 26. 12:56
 9/18 anonim ***** válasza:
én is a hosszabbra szavazok :)
2011. ápr. 26. 14:13
 10/18 anonim ***** válasza:
vágasd le
2011. ápr. 26. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!