Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tud hamar megnőni a hajam?

Hogyan tud hamar megnőni a hajam?

Figyelt kérdés
Volt egy ember aki leírt egy nagyon jó receptet, avval havonta nőtt a hajam 5 centit. Sajnos elhagytam a receptet. Itt meg nem találom! Valaki segísen! Köszönöm.
2008. júl. 11. 09:55
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
91%
ÉS milyen ecetet kell hozzá használni?ugyanis több féle van
2008. júl. 15. 11:02
 12/63 anonim ***** válasza:
91%
nekem a szalalkáli nem roncsolta a hajam, és sztem mindegy milyen ecetet raksz bele
2008. júl. 16. 16:12
 13/63 anonim ***** válasza:
100%
Én most próbáltam ki pár napja, csak egy gond volt ...mivel ez kávés masszából áll a kávészemek elég zavaróak amikor egy óráig rajta kell hagyni a hajon. meg nem volt vmi könnyű lemosni sem:S legalábbis nekem kellemetlen volt:) na de majd ha valakinek van más tapasztalata, írhatna:)
2008. júl. 17. 08:28
 14/63 anonim ***** válasza:
100%
egyetertek az elozo velemennyel, habar lehet,hogy en tul sok kavet tettem bele, de tenyleg kelemetlen volt es azt hittem mar nem is tudom lemosni.
2008. júl. 18. 00:04
 15/63 anonim ***** válasza:
remélem ér valamit, mert 1: rettentő büdös, 2: a kávé szemek egyfolytába potyogtak:S
2008. júl. 21. 15:08
 16/63 A kérdező kommentje:
igen, lányok, tényleg büdös, és tényleg nehéz felvinni a hajra mert lepotyog, de megéri, mert tényleg nő a haj!!!:)
2008. júl. 22. 11:30
 17/63 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor nem vagyok egyedül ezekkel a gondokkal:) Remélem tényleg hatni fog. nekem amúgy is nagyon sokat nő a hajam egy hónapban hát még majd így:P:D Majd húzok a fejemre olyan kis sapit amit a fürdésnél szoktak páran használni, és akkor nem potyog le:)
2008. júl. 22. 13:51
 18/63 anonim ***** válasza:
tenyleg! A zuhanysapka nagyon jo otlet, engem is nagyon zavart, hogy potyogott le.
2008. júl. 22. 14:26
 19/63 anonim ***** válasza:
Én egyszer kipróbáltam, de olyan száraz lett tőle a hajam, hogy csak balzsammal tudtam kimosni a sok kávét. Nem lehet, hogy főtt kávéval kéne összekeverni? Vagy neskávéval? :)
2008. júl. 23. 14:16
 20/63 anonim ***** válasza:
én kb. 15 perce mostam le a hajamról, de a kávé már a nyakamon volt..nem túl kellemes,meg a szalakáli is csípte a szemem, de mikor csavartam ki a hajam, éreztem hogy húzta, biztos nem a kávé volt, hisz azt jó alaposan kiöblítettem a hajamból. hagyom megszáradni levegőn és meglátjuk milyen lett!:)
2008. júl. 23. 15:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!