Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tud hamar megnőni a hajam?

Hogyan tud hamar megnőni a hajam?

Figyelt kérdés
Volt egy ember aki leírt egy nagyon jó receptet, avval havonta nőtt a hajam 5 centit. Sajnos elhagytam a receptet. Itt meg nem találom! Valaki segísen! Köszönöm.
2008. júl. 11. 09:55
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
Kinek mi a tapasztalata? :)
2011. nov. 2. 21:03
 32/63 anonim ***** válasza:
Tényleg, aki csinálta leírná, hogy mi lett végülis az eredmény?
2012. febr. 8. 11:46
 33/63 anonim válasza:
Megkérdeztem egy fodrász ismerősömet a citromleves, kávés, ecetes ... pakolásról. Azt mondta, hogy: a citromlé és az ecet serkenti a vérkeringést, a fejbőr PH értékét rendbe teszi, fokozza a vérkeringést,a tojássárgája fényessé teszi a hajat, a többi is serkentőleg hat a fejbőrre. Holnap én is kipróbálom. Nekem a ricinusolajos pakolás is jól bevált.
2012. júl. 4. 23:27
 34/63 anonim válasza:
Találtam itthon mindent ami kell, úgyhogy most fent van a fejemen a massza. Nem kimondottan jó az illata, a kád is tele volt vele, mert csöpög rendesen az a ,,trutyi", de a nagyobbik része a hajamra került. Húztam a fejemre egy kis zacskót is. Olyat, amibe a pékárut, gyümölcsöt, zöldséget csomagoljuk a nagyobb kereskedelmi üzletláncokban. Még van 10 perc az 1 órából, aztán lemosom.
2012. júl. 5. 13:21
 35/63 anonim válasza:
Véleményem, hogy hallatlanul büdös, eszméletlenül koszul. Kétszer mostam meg a hajam, de egyébként is úgy szoktam. Tettem még rá balzsamot, kondicionálót. Ebben a hónapban ezt a pakolást még háromszor-négyszer kipróbálom, aztán majd beszámolok erről a 6 centis növekedésről.
2012. júl. 5. 14:03
 36/63 anonim ***** válasza:
Kíváncsian várjuk! :)
2012. júl. 5. 19:10
 37/63 anonim válasza:
100%
Azt kell mondjam, hogy ez úgy tűnik, működik.
2012. júl. 16. 20:02
 38/63 anonim ***** válasza:
Mennyit nőtt a hajad?
2012. júl. 16. 23:27
 39/63 anonim válasza:
Szalalkálit hol lehet beszerezni?
2012. júl. 18. 22:44
 40/63 anonim ***** válasza:

Szalakálit szinte bárhol kapsz, én most vettem tescoban, 79 forint volt egy csomag.

Most keverem a masszát, később írok, hogy mi lett az eredmény.

2012. szept. 8. 15:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!