Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tud hamar megnőni a hajam?

Hogyan tud hamar megnőni a hajam?

Figyelt kérdés
Volt egy ember aki leírt egy nagyon jó receptet, avval havonta nőtt a hajam 5 centit. Sajnos elhagytam a receptet. Itt meg nem találom! Valaki segísen! Köszönöm.
2008. júl. 11. 09:55
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
9%

szia! nem tudom melyik receptre gondolsz pontosan, de leírok neked egy párat!(nekem beváltak):

Hajnövesztő szer

3 nagy hagymát apróra vágunk és egy liter gyümölcs- vagy seprőpálinkában, esetleg 70%-os alkoholban 4 napig meleg helyen áztatunk, azután leszűrjük; ugyanakkor külön 20 g tölgyfakérget fél liter vízzel a felére lefőzzük, átszűrjük. A két oldatot összeöntjük és a megmosott fejbőrt 3 napig e készítménnyel bedörzsöljük.

(Varró Aladár Béla: A növényi gyógymódok)

Hajnövesztő, fejbőrélénkítő

30 ml jojobaolaj

4 csepp zsályaolaj

4 csepp rozmaringolaj

2 csepp cédrusolaj

2 csepp ilang-ilangolaj

Öntse a jojobaolajat egy tiszta, légmentesen zárható tégelybe, adja hozzá az illóolajakat. Zárja le a tégelyt, fordítsa meg, majd állítsa ismét a talpára. E művelettel vagy a keze között lassan forgatva az edénykét készítse el a kencét. Egy kevéske kencével maszírozza át naponta a haját, hagyja rajta 30 percig vagy tovább. A lemosáshoz használja a hajnövesztő sampont.

(Roberta Wilson: Aromaterápia haladóknak)

Hajnövesztő sampon

2,4 dl nem illatosított sampon

12 csepp rozmaringolaj

10 csepp zsályaolaj

8 csepp cédrusolaj

6 csepp ilang-ilangolaj

Adja hozzá mind a négy illóolajat a szagtalan samponhoz, dolgozza egybe a keveréket. Használja a gyógysampont naponta!

(Roberta Wilson: Aromaterápia haladóknak)

2008. júl. 11. 12:08
 2/63 anonim ***** válasza:
98%

Hello!

Nekem is van egy receptem, ezt a receptet ezen az oldalon olvastam...

2 evőkanál citromlevet és egy evőkanál ecetet felkeverek 2 tojás sárgájával, majd ebbe fél csomag szalalkálit belekeverek aztán belerakok annyi őrölt kávét, hogy massza legyen belőle

Vizes hajra ráteszem, egy órát rajtahagyom, majd leöblítem

nem tudom, ezt kerested?

2008. júl. 11. 12:55
 3/63 A kérdező kommentje:
jaj köszönöm:) igen a második komment íróé az! az ecetes, kávés...!:) köszönöm!!!
2008. júl. 12. 09:54
 4/63 anonim ***** válasza:
ES ezt milyen gyakran kell?
2008. júl. 12. 17:28
 5/63 anonim ***** válasza:
Igen, milyen gyakran kell?Milyen ecet kell bele?és milyen citromlé?(frissenfacsart vagy bolti)
2008. júl. 13. 14:27
 6/63 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne, hogy milyen gyakran kell használni.
2008. júl. 14. 10:34
 7/63 A kérdező kommentje:
mindegy hogy milyen citrolé. és egy havonta elég megcsinálni. haj mosás után még vizes hajra rá kell jkenni a hajtövekre, és 1 óra UTÁN LE kell mosni!
2008. júl. 14. 10:39
 8/63 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg igaz, hogy 5 centit nő a hajunk tőle egy hónap alatt?:) Már mióta kerestem ilyen receptet és még ilyet nem hallottam. NA ki is próbálom, remélem nekem is bejön. Még egy kérdésem lenne: Neked átlagosan azelőtt mennyit nőtt a hajad 1 hónapban?
2008. júl. 14. 17:29
 9/63 anonim ***** válasza:
53%

sziasztok, én vagyok a második válaszoló, a múlt héten próbáltam ki a receptet,azt nem tudom, hogy milyen gyakran kell hazsnálni, de sztem a biztos hatás érdekében 2 hetente fogom :)

még nem észleltem semmi változást a hajamon

amúgy hónaponta 1-2 cmt nőtt a hajam

2008. júl. 14. 18:48
 10/63 anonim ***** válasza:
100%
majd valaki írjon aki kipróbálta hogy bevált-e! kösziii!! a szalakáli nem roncsolja a hajat?
2008. júl. 14. 21:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!