Mit tegyek? Tudom hogy nem szabadna vasalni a hajam, de anélkül borzasztó!
Erős,dús,sprőd,göndrör hajam van. Ha hagyom megszáradni kócos, csúnya, össze-vissza áll, egyik fele rasztás másik fele feláll. Borzasztó. Ha hajszárítóval szárítom, megint csak csúnya.
Egyedül a hajvasalás segít, kivasalok minden tincset és még forró állapotban bekenem waxszal. Csak hajmosás után egyszer kivasalom és egész héten szép puha egyenes úgy. Már mindent kipróbáltam,sajnos a szép hosszú hajam még a heti egy vasalástól is kb. egy hónap alatt tönkre ment. (règebben jó volt a hajam akkor is ha magától száradt,most kb 2 hónapja ilyen undorító)
Bármit kipróbálok ugyan olyan. Házipakolások,bolti kence-ficék.
Teljesen elkeseredett vagyok,csak a vasalás segít meg a vágás,sosem lesz szép hajkoronám :(
Vitaminokat is szedek! Figyelek a hajamra. De semmi!
azt olvastam hogy a hajszalaknak van.. de lehet rosszul emlekszem
ha megszaritom szet all es ugy nezek ki mint egy oroszlan a sok hajam miatt :(
én kb. tíz éve nem szárítottam a hajam hajszárítóval:) nekem is oroszlánsörényem van, de nem zavar. ne szárítsd hajszárítóval, az rossz neki, és tegyél rá habot.
ez az egyenes haj mánia meg röhejes, régen bezzeg mindenki daueroltatott. akkor valahogy senkit nem zavart, hogy oroszlánfeje van, sőt, direkt olyanra csinálták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!