Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 11 éves fiú vagyok de már...

11 éves fiú vagyok de már sajna kamaszodom a pattanások ellepnek pedig még nem szabadna ilyen soknak lennie mit csináljak?

Figyelt kérdés
olyan az orrom mint egy boszié de ez nem jó

2013. máj. 3. 18:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyász. Felír valami jó gyógyszert, ami tényleg hat... nekem a bolti kütyük sosem segítettek.
2013. máj. 3. 18:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Bocsi nem kicsit költséges , és még sok lesz utána is, de ha nincs más megoldás megfogadom :D
2013. máj. 3. 19:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igaz én lány vagyok, de nekem is meggyűlt már a bajom a pattikkal, amit még korrektorral sem tudtam elfedni. Én is a bőrgyógyászt tudom csak javasolni, felír valami kencét vagy gyógyszert, ami az esetek 80-90%-ában segít.
2013. máj. 3. 19:55
 4/5 randomgirlLOL ***** válasza:
100%

Hát, a génjeid miatt vagy nyilván koránérő - a szüleidtől örökölhetted.

A bolti krémek közül nem mindegyik megbízható - gyakran még a drága, jó márkák sem - szóval ezt ki kell tapasztalni. Viszont nyugodtan használhatsz bolti termékeket. Ne félj kozmetikushoz menni, nem csak a lányok járnak oda pattanások ügyében, hidd el! :) De ha nem szívesen mész el kozmetikushoz (aki lekezelné az arcod, meg krémet is adhat rá), akkor elmehetsz bőrgyógyászhoz is. Ő megvizsgálja az arcod, ad rá valamiféle kenőcsöt, amik nyilván hatásosabb készítmények, mint a bolti krémek.

Harmadik lehetőség, hogy a házi orvossal felíratsz egy antibiotikumos krémet, amit zynerit-nek hívnak. Ezt patikában tudod kiváltani. Mivel antibiotikumos, nem biztos, hogy jót tesz a fiatal arcbőrödnek, de az orvos majd eldönti, hogy indokolt-e a használata.

Negyedik lehetőség: otthoni praktikák. Számos gyümölcs, zöldség és egyéb konyhai alapanyag jó a pattanások ellen, ha gondolod, küldj privát üzenetet, ott bővebben is leírom a dolgokat!

Remélem sikerül a "harc" a pattanások ellen! :)

2013. máj. 3. 20:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat nagyon jók és megfogadnám, ha a nővéram nem adta volna azt hogy kinyomja :D erre nem is gomndoltam utána lekenem azt mondta kenjem le a meromicynnel és csak akkor hat. -.- hát elkéne olvasnom a papírját :D . De azért várom a további válaszokat hátha nem jön be ez se, a kinyomós cucc
2013. máj. 3. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!