Tinédzserkori pattanások után kialakult keloidos hegekre jó gyógymód van?
Figyelt kérdés
Találtam egy videót nemrég: [link]
Ennek a srácnak ugyanaz a baja , mint nekem, csak nekem nincs ennyi mint a srácnak és nekem csak a vállamon és karomon van pár, mellkasomon szerencsére nincs.... Aki jól ért angolul lefordítani nekem? Én nem értek minden szót...
Ha esetleg olvasná ezt a kérdést valaki, aki már megszabadult a keloidjaitól, vagy jelentősen el tudta valahogy halványíttatni, megoszthatná a tapasztalatait....
2013. máj. 1. 10:55
2/2 anonim válasza:
Szia!Nekem a hátamon és mellkasomon vannak.Eltüntetni teljesen nem lehet, de kifehéríteni és ellaposítani igen.Mikrokortizon injekciókat kaptam helyileg több alkalommal.Én ezt tudom javasolni.Szilikon krémek nem érnek semmit erre a fajta hegre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!