Mit tegyek? Tudom hogy nem szabadna vasalni a hajam, de anélkül borzasztó!
Erős,dús,sprőd,göndrör hajam van. Ha hagyom megszáradni kócos, csúnya, össze-vissza áll, egyik fele rasztás másik fele feláll. Borzasztó. Ha hajszárítóval szárítom, megint csak csúnya.
Egyedül a hajvasalás segít, kivasalok minden tincset és még forró állapotban bekenem waxszal. Csak hajmosás után egyszer kivasalom és egész héten szép puha egyenes úgy. Már mindent kipróbáltam,sajnos a szép hosszú hajam még a heti egy vasalástól is kb. egy hónap alatt tönkre ment. (règebben jó volt a hajam akkor is ha magától száradt,most kb 2 hónapja ilyen undorító)
Bármit kipróbálok ugyan olyan. Házipakolások,bolti kence-ficék.
Teljesen elkeseredett vagyok,csak a vasalás segít meg a vágás,sosem lesz szép hajkoronám :(
Vitaminokat is szedek! Figyelek a hajamra. De semmi!
Miért ne lenne szabad vasalni?
Én is vasalom, semmi baja.
Nyilván óvatosan kell, meg amúgy megfelelő módon kezelni, és nem szétégetni, de lehet ezt rendesen is csinálni.
Ha van pénzed, akkor olyan 15-20ezer Ft-ért megcsinálják olyanra, hogy mosás után is szép, puha, egyenes lesz, de csak 3 hónapig tart.
Én azt az elvet vallom, hogy ha ilyen csúnya a hajad vasalás nélkül, és nem tetszik, akkor inkább vasald és ápold intenzíven, mint hogy rosszul érezd magad a bőrödben.
koszonom!
igen ezt a brasil cocout is neztem csak felek mert nehanyan azt irtak hogy utana csak rosszabb lett.
Szerintem a kutikula retegemmel van baj smert amig szarad,de mar nem vuzes egy ideig szepek a ti.cseim,selymesek,de nem vizesek,egy ora mulva meg olyan szarazak lesznek mint a fene..
Bocsi a hibakert csak telon vagyok...
Amugy orokoltem anyumnak is ilyen a haja csak neki rovid,na en olyat nem szeretnek...
koszi azt a videot ki fogom majd probalni hatha sikerul *.*
de nekem olyan sok hajam van hogy szerintem meg sem szaradna ennyi ido alatt,es a hajvegeim utolso mm-e is ossze-vissza deformalodva szarad,mint egy rossz dauer komolyan.
most meg a hajvasalas sem segitett,ugyan olyan takargatnivalo-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!