Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek mivel szőrtelenits...

Szerintetek mivel szőrtelenitsem a karomat mert borzaszto fekete és hosszu szőr boritja?

Figyelt kérdés
géppel szoktam vagy borotvával,de ciki mikor hozzá érnek s nő vissza és szúrós
2011. jún. 7. 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:
gyanta. nekem is most azzal szedik, és tök jól ritkul. sztem tedd azt, hogy veszel gyantacsíkot, amit vagy dm, vagy fodrászcikkesbe tudsz venni, meg a gyantát is ezek közül vmelyikbe. így sokkal olcsóbb, mindt hogy elmész 2 hetente kozmetikushoz, és leszedi 2000ftért. így kb 700ft-ra jön ki, ha te magad veszed, és nem 1 alkalomra!
2011. jún. 7. 21:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Én epilátorozom.
2011. jún. 7. 21:25
 3/5 anonim ***** válasza:
gyanta a megoldás, mert az epillátor után nem szabadna szúrnia, hacsak nem szakad el a szőrszál az epillátortól, ami elég valószínű, mivel azt (még) erősebb szőrre tervezték.
2011. jún. 7. 22:01
 4/5 A kérdező kommentje:
meg kell probálnom,lássam vajon ugy is fog szurni?
2011. jún. 7. 23:27
 5/5 anonim ***** válasza:
gyantázás után nem szur. de ha kezd nöni akkor igen. nem tudsz vele mit csinálni. én is gyantáztatom,nekem is fekete.a gyanta évek alatt kikoptatja.az epilátor nem biztos hogy gyökerestül tépi ki.
2011. nov. 1. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!