Fiúk szerintetek a fehér lábak is szépek? Nagyon érzékeny bőröm van és szoliba nem járhatok, napozni sem szabadna sokat. Barnulni nem tudok, csak leégni, utána az el is tűnik.
Figyelt kérdés
Olyan rossz nézni a szép barna lányokat. (Tudom, hogy elég idióta kérdés. ) 18/L2012. aug. 30. 22:32
1/3 anonim válasza:
Én speciel jobban szeretem a fehér bőrű lányokat,mint a pirított pi**ákat.:))
2/3 anonim válasza:
Szerintem lehet nagyon szép is a fehér bor.Én 16 vagyok és bár nem érzékeny a borom,napozhatnék,mégsem teszem mert rossz a bőrnek,félek a sugaraktól.. egyszerűen féltem a borom :).
Ha nézted a született feleségeket :D..abból Marcia Cross nagyon fehér bőrű és szerintem gyönyörű :)
nézd [link]
csak annyira vigyázz hogy mindig szép legyen,pattanások sebek nélkül :)
3/3 anonim válasza:
a fehér bőr a vöröshajúaknak és a szőkéknek áll csak jól
(szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!