1 évvel ezelőtt kiszőkítettem a hajam 3 x volt szőkítve de mar akkor a hajam nagyon tönkere volt menve így vissza festettem feketére. Most a hajam borzasztó elvan égve töredezve mar mindent ki próbáltam de nem javul a hajam mit tegyek?
Jobban járnál ha hagynád lenőni.
Ha eredetire akarod visszafesteni később, mert nem akarod levágni teljesen, akkor tudom javasolni az Excellence Loreal Paris 5-ös számút, azzal festi anyám 20 éve, havonta. Ez sötétbarna. Hát nem tudom milyen színű a hajad, de neki eredetileg az, csak ő azért festi, hogy ne látszódjanak az ősz hajszálai. Viszont ennyi idő alatt sem roncsolta a haját. Ez jó festéknek tűnik.
Úgy egyébként szőkítéssel én is csesztem már szét a hajamat, sőt anyám is csinálta régen, de kénytelenek voltunk visszafesteni barnára és hagyni lenőni. Bár én is szeretném néha hogy világosabb legyen a hajam, de mégis szebb ha hagyom a saját színét, mert így legalább normális, szép fényes a hajam.
A hajszín csak egy dolog. Az egészséges haj többet ér. Jobb ha nem nyúlsz hozzá, majd regenerálódni fog.
Nekem egyébként eggyel világosabb barna a hajam, mint anyámé és most nem festem egyáltalán, pont ezért, mert rájöttem, hogy hülyeséget csináltam azzal, hogy képes voltam 1-2 havonta más-más színűre festeni.
Volt olyan pl, hogy szőkéből befestettem vörösre, akkor répa lett és az nagyon nem tetszett, de a fodrász barátnőm 2 hétig nem volt hajlandó átfesteni nekem, nehogy kihulljon a hajam, és sapkában jártam 2 hétig. Utána befestette nekem barnára amint lehetett, és hagytam a fenébe az egész festést.
Persze utána megint elkezdtem festegetni, de nem annyira szőkére, viszont láttam hogy megint megy tönkre a hajam, és a vége csak az lett, hogy megint vissza barnára, és most megint hagyom békén.
Most már elhatároztam, hogy nem fogom festeni :D
A fekete károsabb mint a szőkítés, szóval ezzel a visszafestéssel nem tettél semmi jót.
A töredezett, égett részt le kell vágni, az már nem jön helyre. És keress egy olyan színt ami kevésbé káros, például a barnák jók. Meg minőségi hajfestéket használj... a drogériában kaphatók nem azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!