Melyik a legjobb és legkevésbé káros hajfesték? Sötétbarna hajam van, már több fajtát próbáltam, de szeretném megtalálni a legjobbat, ami nem károsít nagyon, és nem hullik tőle a hajam.
L'oreal Preference, az ára picit drágább, de tényleg nagyon megéri,nekem ez volt az egyetlen hajfesték amitől tényleg nem károsult annyira a hajam, sőt inkább szebb lett,sokáig fényes puha maradt és tartós volt színe ahogy a dobozon is írják,szerintem mindenképp próbáld ki.
L'oreal?? Legközelebb nézd meg az összetételét is, elég csúnya. Biztos nem kenném a hajamra még ha ingyen adnák sem.
Sok nincs amit nyugodt szívvel ajánlani tudnék, a drogériásakat el is kell felejteni, rémesek.
Fodrászkellékesben és szaküzletekben lehet kapni BES, Lisap hajfestékeket, na azok jók. Stella Vitacolor gyógynövényes hajfesték is jó. Netről lehet rendelni, bár ez is megtalálható néhány fodrászkellékesben.
Jó nagy baromságot írta az első! Az ajánlott Loreál tele van mérgező anyagokkal!
Van egy megbízható oldal, itt lehet böngészni a káros, mérgező anyagokkal kapcsolatban: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!