Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Használta már valaki a Casting...

Használta már valaki a Casting creme gloss 734 Mézborostyán árnyalatát? Elégedett volt az eredménnyel?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik ez a szín , de az eredeti hajszínem nagyon sötét, nem tudom hogy megfogná -e a festék , és hogy milyen színű lenne. Valakinek van valamilyen tapasztalata vele? Esetleg tippek , hogy sötétbarna hajból , hogy varázsolhatnék , ilyen árnyalatú hajszínt?

[link]

2012. okt. 29. 18:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Egy cipőben járunk, én is ilyet vagy vmi mogyoróbarnásat szeretnék a sötétbarna hajamból. Próbáltam a casting szinezőt, nem ezt, de hasonló árnyalatot, de nem igazán fogja be, alig látszik. Festeni azért nem merem, mert mindig vörösödik, ha világosabbra festem. :(
2012. okt. 29. 22:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyedül sajnos sehogy... Fordrászhoz lenne érdemes menned, leszivatni a hajad és aztán befesteni. Otthon azért nem érdemes vele próbálkoznod, mert te nem fogod pontosan látni, hogy mikor elég és egyes helyeken túl világosra fogja szivni más helyeken meg narancsra akár és így nem lesz egyenletes az eredmény. Pánikra semmi ok, mivel nem drasztikusan világosra szeretnéd ezért szerintem a hajad sem fog tönkremenni, más lenne ha szőkét szeretnél... Sok sikert, tényleg szép szín!
2012. okt. 31. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!