A szemem alatt volt egy, pattanás szerű dolog, megpiszkáltam és próbáltam kinyomni, de 1cm-s nagyságú piros dudor lett belőle, hogy lehet eltüntetni?
Figyelt kérdés
Ez tart már 5napja, és ugyanolyan2012. dec. 13. 12:45
1/5 anonim válasza:
Akkor az pattanás is volt.
Fertőtleníteni kell, miután teljesen kinyomsz belőle mindent vérzésig, utána gyulladáscsökkentő hatású anyaggal, pl.: aloe verával kell bekenni és hamar elmúlik.
2/5 anonim válasza:
én is aloéval szoktam bekenni.
Először is, szem alatt-fölött-mellett ne piszkálj semmit mert nagyon érzékeny terület, fél szemed bedagad, ha nyomkodod, akármilyen kicsi is a pattanás. Várd meg legközelebb, míg megérik vagy leszárad, lelohad, addig is kenheted aloéval.
3/5 anonim válasza:
valószinűleg az griz és azt kinyomni nem lehet, mert nincs kivezetőnyilása. Tűvel kell megnyitni. Bizd kozmetikusra inkább ha most nem jön ki igy hogy begyulladt. A körömvirág krém gyorsitja a gyógyulást.
5/5 anonim válasza:
Olvastam, hogy a szemed körül nem lehet kinyomni a pattanást. Nekem is ott van napi töbszöri arcmosás+fogkrém. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!