Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kinek tette tönkre a szilikonm...

Kinek tette tönkre a szilikonmentes sampon a haját?

Figyelt kérdés
2013. márc. 17. 14:07
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
Én próbáltam gliss kurt, amitől viszketett a fejem, wellát és még revalidot, de ezek meg teljesen kiszárították. Azt se lehet mondani, hogy a legolcsóbbat vettem meg, mert a revalid 2700 volt. Most,hogy megmostam szilikonossal meg jó sok sok balzsammal szerencsére van élet a hajamba, de muszáj lesz vágatnom belőle..
2013. márc. 18. 07:37
 32/46 A kérdező kommentje:

29!

Nem mindegyikre van ráírva, de krémmánián megtudod nézni az összetevőket.

2013. márc. 18. 07:40
 33/46 anonim ***** válasza:
Sok évig használtam szilikonosat, nem tudva azt hogy emiatt zsírosodik a hajam annyira... most szilikonmenteset használok, pontosabban Balea Koffeineset, a hajam nem zsírosodik 3 nap után és nem áll össze, nem lapul a fejemre mint azt tette régebben. Elég heti egyszer megmosnom. Nem a divat miatt kezdtem használni szilikonmenteset, hanem véletlenül ezt vettem mert olcsó volt, és örülök hogy így történt. Ettől még mindenki használja ami neki bevált, ha neked a szilikonos akkor azt.
2013. márc. 18. 23:59
 34/46 anonim ***** válasza:
46%
nem akarok bunkó lenni, vagy ilyesmi, de ha neked tönkretette a hajad a szilikonmentes sampon, és látod hogy itt még 500-an leírták hogy nekik is, a másik fele az embereknek meg azt írta hogy nekik nem tette tönkre, akkor az Isten áldjon meg, ne kezdjél már el itt puffogni meg értetlenkedni.. IGEN ! Felfogtuk hogy neked sz@r a szilikonmentes sampon, és a szilikonos samponok jöttek be. ahogy még további tízmillió embernek. vegyél szilikonos sampont és legyen szép hajad.. nem kell ezen ennyit agyalni..
2013. máj. 26. 00:00
 35/46 A kérdező kommentje:
Feltettem egy kérdést, ami azokhoz szólt, akinek nem volt jó! Nem értem minek írogatnak mikor nem azt kérdeztem, hogy kinek mennyire jó..
2013. máj. 26. 08:02
 36/46 anonim ***** válasza:
75%

De azt miért nem fogod fel, hogy a szilikonmentes NEM teszi tönkre a hajad? NEM azért töredezik jobban, mint a szilikonossal, mert a mentes töri el. Épp ellenkezőleg. A hajad ennyire rossz állapotban van, csak volt rajta egy műanyag réteg, ami ezt elfedte.

Ez olyan, mintha valaki a heges arcbőrére ráken egy mázsa festéket. A festék eltakarhatja a hegeket, de alatta a bőre csúnya. Ha lemossa a festéket, előjönnek a hibák, és időbe kerül, míg javulnak.

Kb. így működik ez a szilikonos-nem szilikonos dolog.

2013. jún. 15. 14:40
 37/46 A kérdező kommentje:

Mért nem fogod te fel, hogy lesz.rom azokat akiknek bevált? !!!!!!!!NEM HOZZÁJUK SZÓLT A KÉRDÉS!!!!!!

Nem érdekel mi a szilikonmentes élet menete, mert nem fogok undorító hajjal élni és azzal vigasztalni magam, hogy majd milyen szép lesz évek múlva.

2013. jún. 15. 18:21
 38/46 anonim válasza:
68%

Kedves Kérdező!

Előszőr is ne idegesítsd fel magad,ilyen idióták válaszán!:)

Én fodrász vagyok +tanultam hajdiagnosztikát is!

Amit ez a síkagyú ecsetel koránt sem igaz,talált egy cikket a neten és bemagyarázta.:)A szilikon balzsam és sampon használatakor felkerül a hajra,de mivel minden samponban és balzsamban van SLS így következő hajmosáskor le is kerül a hajról,és új képződik rá,így mindig csak egy vékony szilikon réteg marad a hajon,ami pontosan óvja a nap,fésülködés és egyéb káros dolgok hatásaitól a hajad!Ne parázz,és ne higgy ebben a szilikon mentes diliben.KAMU!

Plussz ha egy termékben nincs szilikon akkor az SLS ami konkrétan egy erős marószer a hajadat roncsolja,mivel nincs ami megvédje tőle.Tehát az,hogy a mentes termékek tönkretették a hajad annak köszönhető,hogy szétmarta mindenféle káros összetevő ami a samponokban megtalálható.. Térj vissza a régi jól bevált módszereidhez!

A többiek meg majd akkor okoskodjanak,ha esetleg az internetes oldalakon olvasott cikkeken kivűl tudnak bármi mást a hajról!

2013. jún. 20. 00:08
 39/46 anonim ***** válasza:
100%

00:08

Ámen! Végre valaki értelmesen tud nyilatkozni dolgokról. Még azt is hozzáteszem, hogy igaz kevesen csinálják, de én szulfátmentes sampon mellett is használok szilikonos hajápolókat, így is teljesen jól működik, csak néha meg kell mosni szulfátos samponnal is. (Egyébként nem minden samponban van szulfát, balzsamokban meg általában nincs, de amúgy mindenben egyetértünk.) :)

2013. jún. 20. 06:17
 40/46 anonim ***** válasza:
38-asnak: Amit mondasz egyetértek... de akkor is felmerül a kérdés... minek szilikon és SLS egy hajápolási termékbe???
2013. jún. 20. 08:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!