Miért akar manapság egy csomó lány derékig érő hajat/póthajat?
Szép és nőies a hosszú haj, mostanában pedig reneszánszát éli, újra divat lett. De a póthajról látszik, hogy nem igazi, elég csúnya, nekem nem tetszik.
Bár én maradok a rövid hajnál, kevesebb a gond vele, ráadásul nagyon hosszúra megnöveszteni sem tudom a festés és vasalás miatt.
Nekem is derékig érő hosszú barna hajam van, mondjuk most már hosszabbat akarok. Popsiig érőt.
Nem vasalom gyakran, csak hajmosás után, mert akkor eléggé nagy a push up hatás, és az nem annyira tetszik.
Tegnapelőtt festettem be az alját, nagyon tetszik. Megvárom míg lenő, nem festetem már. Kb mennyi idő amíg lenő?
Az előtted lévő vagyok:D
A haj átlagosan havonta 1-2 cm-t nő. Szóval így ki tudod számolni, hogy mikorra nő le:)
nekem felrakható póthajam van, az nem terheli meg a hajat. nekem fekete a hajam, de világosabbnál nagyon megláccik ha csattos póthaja van valakinek :S
16L
Hát nemértek egyet azzal,hogy a póthaj feltétlen csúnya,és undorító,és látszik,hogy mű...
Nekem volt,és mindenki kérdezte,hogy mióta növeszted stb..
Persze,a mindennapi ismerősök nem..
De mindenki azthitte,hogy igazi,és mindenki szerint iszonyat jól állt.Én azért válazstottam ezt,mert 2 éve próbálom növeszteni,de egyszerűen nem megy(vasalom ugyan,de festve pl soha nem volt)
2 év alatt kb összesen 7-8 centit nőtt...
Derékig érő hajra..ez alapján várhatok még 7-8 évet..
Viszont hamar leszedtem a póthajat,mert nagyon károsította a sajátom,és most próbálom növeszteni(vagyis folytatom a próbálkozást:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!