Manapság miért néz ki sok tizenéves lány, "huszonvalahány" vagy akár harminc évesnek?
Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 18:14
1/10 anonim válasza:
menny 5 kérdéssel lejebb és megtudod
2/10 Moszuke válasza:
fejlődik a technika: a sok hormon készítmény + a jó minőségű olcsón hozzáférhető smink.
reggel punnyadt arccal ugyanolyan kis lányok mint te vagy én.
22/f
3/10 anonim válasza:
lehet hogy ok mar csak 30 evig fognak elni,oseink eltek 200 ig is,mi elunk 60-70 ig,ok mar mas generacio,jobban hat rajuk a sok radioaktiv sugarzas,ezert is ertem meg hogy mar 12 evesen dugnak,az nekik olyan mint nekunk volt 18
4/10 anonim válasza:
:P musz te reggel kislány vagy?:P am írtam kérdésemhez [hogy is van ez] amúgy azért mert manapság van pedofil törvény és ők mégis szeretnének játszadozni 1mással XD
6/10 anonim válasza:
Mert 6 kg smink van rajtuk ... jó vastag alapozó, púder stb ... magas sarkú ... stb.
7/10 anonim válasza:
Hát van aki alapból többnek néz ki a koránál. Én 14 vagyok de mindenki minimum húsznak néz. És nem sminkelem magam, magassarkút sem hordok.
De viszont nagy részt tényleg a sminktől meg a nőies ruháktól van ez.
8/10 anonim válasza:
Azért, mert ahhoz, hogy huszonvalahány évesnek tűnj, nem kell sok:
körömlakk, erős smink, belőtt haj, felnőttes ruhák, magassarkú cipő.
És ez a mai tizenéveseknek megvan. :)
9/10 anonim válasza:
Azért azt se felejtsük el, hogy heti 2-3 szoli is rendesen öregíti a bőrt...mert az is egyre nagyobb divat már általánosban...télen egyre többen néznek ki úgy, mint aki most jött a bahamákról...
10/10 anonim válasza:
Az őseink kb.40 éves korukig éltek. És gyakran egy lány 15 és 25 éves kora kozott alig változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!