Üdv! 20 éves srác vagyok. Túl vagyok egy öngyilkossági kísérleten (lány miatt) és az ezt követő drogkorszakon, aminek hatására elég beesett lett a képem és a szemem. Maradandó károsodás? Mit tegyek?
előtte kimondottan helyes voltam (nem csak szerintem és anyám szerint :D) Ha ránézek egy régi fotómra aztán a tükörbe, rosszul leszek.
Sose voltam pózer köcsögboy, de ez eléggé kétségbe ejtett.
Zárójeles megjegyzés: Annak azért örülök, hogy még vannak olyan férfiak, akik igazán szerelmesek tudnak lenni, és nem csak Az érdekli őket...->gondolom fontos volt neked az a lány, ha ilyen butaságot csináltál.
Amúgy én sem hiszem, hogy nagyon rossz lenne a helyzet, privátban nyugodtan küldhetsz képet, nem harapok. :) Depressziós vagy-e esetleg? Lehet, hogy nem ártana egy pszichológus, féltésből mondom. Csak azért, mert aki ilyeneken megy keresztül hajlandó rosszabbul látni a körülötte lévő világot, mint amilyen az valójában. De egyetértek az előttem szólókkal.
Sportolni + enni + sokat aludni!
És légy BOLDOG, csinálj olyan dolgokat, amiben örömödet leled, az nagyon kiüt az ember arcára!!!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek :)
Megnyugodtam, azon leszek, hogy sikerüljön! Szívesen mutatnék képet, de sok ismerősöm jár itt, nem szeretnék emiatt problémákat, próbálok nem mutatkozni sehol. A drogokról már leálltam. Egyébként igen, agyban dől el a legtöbb a dolog. Sok betegséget lelki problémák okoznak, nőknél a szeretethiány mellrákot, férfiaknál prosztatarákot idézhet elő. A stressz gyomorfekélyt, stb... Remélem sikerülni fog, mert a következő nyáron feltett szándékom újra meghódítani azt a Tündért, aki miatt képes volt egy mindig vidám, jó fej srác a szakadékba ugrani.. Még egyszer köszönöm mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!