Üdv! 20 éves srác vagyok. Túl vagyok egy öngyilkossági kísérleten (lány miatt) és az ezt követő drogkorszakon, aminek hatására elég beesett lett a képem és a szemem. Maradandó károsodás? Mit tegyek?
előtte kimondottan helyes voltam (nem csak szerintem és anyám szerint :D) Ha ránézek egy régi fotómra aztán a tükörbe, rosszul leszek.
Sose voltam pózer köcsögboy, de ez eléggé kétségbe ejtett.
Hű, csak most bukkantam véletlen a kérdésedre.
Helyre fogsz jönni, sok ilyen ismerősöm van/volt, ha igazán akarja valaki, helyre tudja billenteni magát. Az írásod alapján nem lehetsz buta srác, és írtad is, hogy már nincsenek drogproblémáid, szóval minden a helyére fog kerülni, ne aggódj. Nyilván fogyhattál is, ez is közrejátszik.
Épp nemrégiben olvastam Nikki Sixx könyvét (Heroin naplók) és ő írja azt, hogy a szeme beesett a koponyájába és elég rossz bőrben volt. Ez sok éve volt, ha most rákeresel az ürgére a neten, láthatod, hogy nagyon rendben van, kifejezetten jó pasi még mindig. :)
Szóval türelem. :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!