Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek is ez olyan...

Szerintetek is ez olyan elítélendő?

Figyelt kérdés
Hetente szoktam hajat mosni.. Legjobb barátnőm erre, azt mondta "Azta én 2 naponta" Utánna mondta másik barátnőm is hogy Ő is hetente szokott.. Olyan elítéltendő ha én csak hetente mosok hajat?
2011. júl. 3. 22:54
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim válasza:
Fejezzétek már be ,nem kell felülni a provokáló kérdésekre,és a provokáló válaszokra.
2011. júl. 4. 20:23
 52/58 A kérdező kommentje:
Szerintem se veszekedjetek! :-)
2011. júl. 4. 21:02
 53/58 anonim ***** válasza:

nekem nem fáj kedves 55 éves pedagógus nő:):):) felőlem leszólhatod a lánykát...csupán közöltem, hogy semmi rosszat nem mondott, mire ti neki ugrottatok....a semmire...ő így tudta, így hitte....hát aztán?lehetnél felnőttebb 55 éves létedre, hogy ilyenen nem hergeled magad és nem beszélsz illetve írsz ilyen stílusban:):):) te tényleg egy házisárkány lehetsz...ezek után én is csak ezt tudom elképzelni:):):)mert amúgy kit érdekel ez a hülyeség:) úgyhogy ez volt az utolsó megnyilvánulásom itt a veszekedésben:):):) további jó bosszankodást:)

22L

2011. júl. 5. 09:26
 54/58 anonim ***** válasza:
Kisanyám azt én irtam nem a tanárnő,olvasni tanultál volna meg nem pofázni.Szép 55 évesnek beszól egy 22 éves kis senki.
2011. júl. 5. 12:26
 55/58 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyos kor után az emberek elvárják, hogy tiszteljék őket, de példát nem nagyon tudnak mutatni, hogy azt hogy kell. Így nem csoda, ha senki nem tisztel senkit. És mindez egy hajmosásért. Gratulálok minden résztvevőnek!
2011. júl. 5. 14:02
 56/58 anonim ***** válasza:

bocsánat...félre olvastam...azt hittem hogy te vagy a pedagógus...de a tényen nem változtat:) idős vagy....de így van...példát nem tudnál mutatni...elvárod a tiszteletet a semmire:) és még mindig csodaszépen beszélek veled..nem beszólok...elmondom a véleményem:) te szólogatsz be mindenkinek...nos...én itt abba is hagytam mert a kedves kérdezőnek picit elege lehet:):):) bocsi:):):)

üüüdv:)

22L

2011. júl. 6. 09:09
 57/58 anonim ***** válasza:
Istenem ezek a sok hülye kérdések:D:D:D:D:D Fodrász létemre meghülyülök:D
2011. júl. 6. 09:28
 58/58 A kérdező kommentje:

"Istenem ezek a sok hülye kérdések:D:D:D:D:D Fodrász létemre meghülyülök:D"

:-D Ilyen hülye kérdés? :-D :-)

2011. júl. 6. 18:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!