Szerintetek is ez olyan elítélendő?
nekem nem fáj kedves 55 éves pedagógus nő:):):) felőlem leszólhatod a lánykát...csupán közöltem, hogy semmi rosszat nem mondott, mire ti neki ugrottatok....a semmire...ő így tudta, így hitte....hát aztán?lehetnél felnőttebb 55 éves létedre, hogy ilyenen nem hergeled magad és nem beszélsz illetve írsz ilyen stílusban:):):) te tényleg egy házisárkány lehetsz...ezek után én is csak ezt tudom elképzelni:):):)mert amúgy kit érdekel ez a hülyeség:) úgyhogy ez volt az utolsó megnyilvánulásom itt a veszekedésben:):):) további jó bosszankodást:)
22L
bocsánat...félre olvastam...azt hittem hogy te vagy a pedagógus...de a tényen nem változtat:) idős vagy....de így van...példát nem tudnál mutatni...elvárod a tiszteletet a semmire:) és még mindig csodaszépen beszélek veled..nem beszólok...elmondom a véleményem:) te szólogatsz be mindenkinek...nos...én itt abba is hagytam mert a kedves kérdezőnek picit elege lehet:):):) bocsi:):):)
üüüdv:)
22L
"Istenem ezek a sok hülye kérdések:D:D:D:D:D Fodrász létemre meghülyülök:D"
:-D Ilyen hülye kérdés? :-D :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!